ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)
Anna K. právě finišuje své Aukro Best Of Tour s Markem Ztraceným, čekají ji už jen dva koncerty.

Anna K. tento týden zakončí své úspěšné Aukro Best of Tour, se kterým už navštívila deset měst po republice. Na turné vyrazila k příležitosti vydání svého prvního výběrového alba s názvem Best Of, zároveň Anna K. slaví patnácté výročí její sólové kariéry.
Jako přeskokan doprovází Annu K. během celého turné objev loňského roku, Marek Ztracený se svou kapelou.

Tak jako na celém turné, tak i na posledních dvou koncertech, které zpěvačku právě čekají 7.5. - Velké Meziříčí a 8.5. Smržovka u Jablonce n/N., zazpívá zpěvačka svým fanouškům přes dvacet písní, mezi nimiž nebudou chybět její největší hity jako Nebe, Noc na zemi, Večernice, Nelítám nízko, ale i ty méně známé těm, kteří zpěvačku znají jen z rádií, jako jsou např. Děti květin, Snad, Divoká, Lehce nevinná a mnoho dalších. (všechny písně si můžete poslechnout na www.anna-k.cz v sekci hudba)

Minulý týden koncertovala zpěvačka v pražském Lucerna Music Baru, který byl naplněn po strop a panovala zde naprosto skvělá atmosféra. Nadšení fanoušci odměnili Annu K. bouřlivým potleskem po každé písni, Anna K. tak oslavila patnácté výročí své kariéry tím nejlepším možným způsobem.
Během pražského  koncertu dostala Anna K. od vydavatelství Universal Music zlatou desku za prodej alba Best Of 93-07.
Pro ty, kteří by nechtěli o specifickou atmosféru samostatných koncertů Anny K. přijít jsou tu ještě již zmíněné dva poslední termíny z výročního turné a to 7.5. - Velké Meziříčí a 8.5. Smržovka u Jablonce nad Nisou.

Publikováno: 01. 05. 2009
Autor: Johan