Nejbližší koncerty
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

Ray Wilson & STILTSKIN - She, formát: CD, cena: 350,-Kč. Jméno Stiltskin není v českých a moravských luzích ještě příliš známé, zato jméno jejich leadera Raye Wilsona by už snad většina hudebních fajnšmekrů znát mohla. Ano, jde o zpěváka legendárních Genesis z období alba Calling All Stations, kterého také můžete znát z mnoha alb firmy InsideOut, která se zaměřuje na progresivní rock. Stiltskin jsou lahůdkou pro všechny milovníky progresivního rocku, speciálně pro fans Porcupine Tree, Spock's Beard nebo temnějších a melancholičtějších Anathema či Katatonia... Audio-ukázky na www.stiltskin.org.

SAD HARMONY - Somnambul, formát: CD, cena: 250,-Kč, Múza chce neklid a bolest, babí léto nádherně voní a podzim je pro tvůrčí přetlak [WINDOWS-1250?]nejpříznivější,“ řekl kapelník Skuny. Sad Harmony dozráli a Náměsíčník nemohl přijít v lepší čas..., Vyšlo 15. 9. 2006, audio-ukázky na mp3.redblack.cz.

SILENT STREAM OF GODLESS ELEGY - Osamělí, formát: CD digipack, cena: 160,-Kč, Nové (neřadové) album moravských folk-doom-metalistů. Čtyři skladby z alba RELIC DANCES nazpívané česky a polsky, rozšířené verze, remixy, videoklip I WOULD DANCE a jedno bonusové překvapení - to vše v luxusním digipakovém balení., Vyšlo 30. 6. 2006, audio-ukázka na mp3.redblack.cz.

FLOOD - Closer Than Ever, formát: CD, cena: 250,-Kč, Nové album jihomoravských stoner-rockerů. Mňamka pro milovníky MONSTER MAGNET, QUEENS OF THE STONE AGE, DANZIG či MOTORHEAD., Vyšlo 19. 6. 2006, audio-ukázky na mp3.redblack.cz.

FORGOTTEN SILENCE - Kro Ni Ka, formát: CD / CD digipak (limitovaná edice), cena: CD 250,-Kč, cena: DIGI 300,-Kč | objednat v eshopu, Dlouho očekávané album brněnského avantgardního seskupení, nyní v art-prog-rockovém hávu. Tři skladby v celkové délce přes 60 minut. Vyšlo 9. 8. 2006, audio-ukázky na mp3.redblack.cz.


Publikováno: 22. 11. 2006
Autor: Márty