TELEPATIE VI

BRUTAL ASSAULT #27 2024
7. – 10. 8. 2024 // PEVNOST JOSEFOV 

Brutal Assault hlásí dalších osm kapel: Line-up se rozšiřuje o osmdesátkový thrash i stoner kapelu nominovanou na Grammy 

"Divoce katarzní a brilantně zpracovaný výbuch progresivního metalu" - tak popsal album "Purple" (2015) americké skupiny BARONESS magazín Rolling Stones. Kapela, která byla v roce 2019 se svým ambiciózním albem "Gold & Grey" nominovaná na Grammy, přiveze do pevnosti své nejnovější šesté studiové album "STONE". To zefektivňuje multižánrovost předchozí desky a jak popisuje zpěvák John Baizley: "STONE je mnohem živější, přímočařejší".

Stoner line-up rozšíří také polští DOPELORD se svými doom-satanistickými písněmi, stoner rocková GAUPA s doom-folkish nádechem a v neposlední řadě THE OBSESSED se Scottem Wino Weinrichem, jež byl byl u výstavby daného stylu – například s kapelou Saint Vitus.

Těšit se na josefovských pódiích můžete i na ostrou dávku osmdesátkového thrashe. Dorazí tři jména americké scény: FORBIDDEN a HEATHEN se svým Bay Area thrashem a HIRAX se svou příznačnou maniakální směsí speed a thrash metalu. Čtyřku doplní němečtí EXUMER se svým klasickým old schoolovým přístupem - povinnost pro všechny fanoušky Exodus a Slayer. 

Nově oznámené kapely: 

BARONESS, DOPELORD, EXUMER, FORBIDDEN, GAUPA, HEATHEN, HIRAX, THE OBSESSED

Seznam všech aktuálně oznámených kapel:

ABBATH perf. IMMORTAL, ABORTED, AFTER THE BURIAL, AKHLYS, ARCHITECTS, ARMORED SAINT, BARONESS, BEHEMOTH, BODYSNATCHER, BORN OF OSIRIS, BROKEN HOPE, BRUTUS, CANCER BATS, CARCASS, CRYPTOPSY, CYNIC, CYTOTOXIN, ČAD, DARK TRANQUILLITY, DARKEST HOUR, DARVAZA, DEATHSTARS, DEICIDE, DEVIL MASTER, DØDHEIMSGARD/DHG, DOPELORD, DOPETHRONE, EMPEROR, ESCUELA GRIND, EVIL INVADERS, EXODUS, EXUMER, FORBIDDEN, GAUPA, GOD IS AN ASTRONAUT, GRAND MAGUS, GUILT TRIP, HAVOK, HEATHEN, HEXVESSEL, HIRAX, IMPALED NAZARENE, INCANTATION, JINJER, KALMAH, KAMPFAR, KHOLD, LAID TO WASTE, LEFT TO DIE, LEGION OF THE DAMNED, LIK,,, MADBALL, MASTER BOOT RECORD, MENTAL CRUELTY, MISERY INDEX, MOTIONLESS IN WHITE, MY DYING BRIDE, NECROT, NIGHT VERSES,, OBSCURA, PARTY CANNON, PIG DESTROYER, PLINI, PRIMORDIAL, RED FANG, RIVERSIDE, ROTTEN SOUND, SADUS, SATYRICON, SEVERE TORTURE, SHOW ME THE BODY, SKELETAL REMAINS, SNĚŤ, SOIL, SPIRITBOX, STONED JESUS, SVALBARD, TEN56., TERRORIZER, TESTAMENT, TEXTURES, THE AMITY AFFLICTION, THE BLACK DAHLIA MURDER, THE OBSESSED, THIS IS HELL, TOXIC HOLOCAUST, TRIUMPH OF DEATH perf. HELLHAMMER, TULUS, UADA, UFOMAMMUT, UNTO OTHERS, VED BUENS ENDE, VILLAGERS OF IOANNINA CITY, VLTIMAS, VOMITORY, WHITECHAPEL, YELLOW EYES

VSTUPENKY: https://brutalassault.cz
FB EVENT: https://fb.me/e/4vumy0d7V
YouTube Movie: https://youtu.be/A3wQ8-PNu2s
Spotify: https://open.spotify.com/playlist/2gPj5boPDxS2wMDe9ReP5v

www.brutalassault.cz | www.obscure.cz


 


Publikováno: 09. 02. 2024
Autor: Johan

Fotogalerie