Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

Tak je to tady! První vlaštovka z nové desky Krabathor "Demonizer". První satisfakce pro všechny fanoušky kapely a hlavně pro ty, kdo prvními demy v dané době žili, kdo je pořád dokola poslouchali, doma, na internátech, ve škole, v hospodách, na čundrech. Mockrát ohrané a mockrát kopírované kazety původní mizerné zvukové kvalitě nahrávek moc nepřispěly, takže nás těší, že si i po těch neskutečných 33 letech můžeme všichni poslechnout, jak to mělo tehdy hrát. "Demonizer" bude určitě i obrovskou satisfakcí pro všechny, kdo v roce 1988 stáli Krabatoru nejblíž. Kromě naší čtveřice Chris & Bája & Bruno, kteří jsme demo "Totální destrukce" na podzim 1988 natočili, včetně basáka Necrona, který nestihnul z Brna na natáčení na Jižní Moravu přijet, to byla neskutečně zapálená parta lidí z Nivnice - zvukař Romek, pyrotechnik Jára Burda, pozdější dlouholetí vedoucí fan-klubu Fanůch & Jirka Lukeš, Cenda, Sobča, Ivan, Brichta a celá řada dalších, na které si teď zrovna nemůžu vzpomenout - ti všichni nás hnali kupředu. Desítky zkoušek i posedávání ve vedlejší hospodě "Beseda", kde nám nezletilým naše "tetina" podstrkovala pivko, společných jízd na Myslivecké chatě. Snad není ještě pozdě všem říct - Díky moc - pomáhali jste stvořit nezapomenutelnou dobu!!!

"Posmrtná vina", ač silně ovlivněna skladbou "Terrible Certainty" od našich tehdejších bohů Kreator, už tehdy vyjadřovala mimořádný kompoziční talent kytaristy Christophera, už v těch 17-18 letech, kolik nám tehdy bylo. Když teď Chris poslal z USA nahrané svoje party, a když jsme to s Pavlem Hlavicou ve studiu Shaark začali míchat, jakmile začal ve skladbě zpívat Chris, měl jsem okamžitě husí kůži! Mám ji doteď..... Tak silná emoce v "Demonizeru" je. Posíláme srdečné pozdravy do amerického Vancouveru, kde Chris dnes žije a věřím, že i u něho si emoce při poslechu této nahrávky najdou svoji cestu.
Další věcí, co se u nových Krabathor mimořádně povedlo, je zvuk "made in SHAARK". Proto nezapomeňte při poslechu otočit poťákem "volume" pořádně doprava a pokud vám hlava ještě sedí pevně na krku, nestyďte se ji pořádně protřepat! Tohle je K-R-A-B-A-T-H-O-R!!!! Ať vás baví!

Bruno
 


Publikováno: 22. 02. 2021
Autor: Bury

Fotogalerie