Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
F.O.B. - Outside The Palace Walls

Za Shindy production odpovídal sám velký ug taťka Shindy?

1. Uveď seznam realizovaných produktů v roce 2004.

Tak byly to tituly tři, jmenovitě:

Ador Dorath ?Adon Nin Edeleth?

Necrocock ?Praktiky pohřebních ústavů?

Equirhodont ?Black Crystal?

2. Odpovídá výše uvedený seznam edičnímu plánu na rok 2004? Podařilo se něco nad plán, nebo naopak nedošlo k realizaci něčeho a proč?

V podstatě to odpovídá plánům s tím, že realizace Equirhodonta měla proběhnout již na začátku léta, nicméně čas využitý na přípravu a předprodukci nahrávce jedině prospěl, takže nakonec tento titul vyšel až začátkem prosince.

3. Jaký titul byl v roce 2004 nejúspěšnější a kolik kusů se podařilo prodat, naopak jaký bys mohl označit jako krok vedle?

Těžko to v tuto chvíli posoudit, protože všechny tituly se stále prodávají, navíc v případě Eqirhodonta nebudu zastírat, že mám jistý očekávání pokud jde o přijetí i prodejnost a myslím, že tohle bude nejúspěšnější titul, i když přesný čísla budu mít až za pár měsíců. Vždyť tento titul vyšel před necelým měsícem, takže je opravdu brzo odhadovat. Krok vedle se nekonal, vydali jsme jen to, co jsme vydat chtěli.

4. Podařilo se ti v roce 2004 udržet ?+? v porovnání výdajů / příjmů?

Doufám, že ano, to se dozvím od pana účetního až v březnu :-)

5. Co jsi pro propagaci svých koní v roce 2004 podnikl (reklama, tour, ?)?

Mimo rozesílání promáčů samozřejmě byly i reklamy v tiskovinách (Spark, Rockshock). Asi je to staromódní, ale stále dělám i letáky, který se šíří poštou popř. na koncertech? no a mimo toho nějaka ta promotion na netu, v případě některých kapel i koncerty a letní festivaly? řekl bych takový standard, nic výjimečnýho. Tour ve smyslu více koncertů v řadě za sebou neproběhlo.

6. Co tě v roce 2004 na naší scéně nejvíce potěšilo, naopak co tě nejvíce naštvalo?

Víš, že ani nevím? Nepřipadal mi ten rok až tak nějak výjimečný? možná je potěšitelný, že lidi tu a tam chodí na koncerty a festivaly, stále kupují Cdčka a podporují kapely? to je, myslím, potěšitelný a dává to naší práci smysl.

7. Jakou kapelu závidíš konkurenci? Jakou kapelu bys chtěl mít pod svým vydavatelstvím?

Myslíš tady u nás? Nevím, shoda náhod svedla naše osudy s kapelou ROOT dohromady, vždycky jsem byl jejich fanda, mám od nich kompletně všechno včetně nějakých těch raritek? takže ne, že bych záviděl, spíš se mi splnil sen, který jsem se ani neodvážil snít.

8. Máš zálusk přibrat nějaké nové mladé kapely?

Zálusk mám, ale popravdě s ?novými, mladými a nadějnými kapelami? to zas tak horký není? takže je něco v jednání a uvidíme, jak to dopadne, pokud mám aspoň něco naznačit, tak by se mělo jednat o jednu death metalovou kapelu.

9. Máš už sestavený ediční plán na rok 2005? Jestli ano, sem s ním?.

Ne, že by to byl vyloženě fixní plán, proto mne prosím neberte za slovíčko? ale v roce 2005 bysme se měli dočkat přinejmenším těchto věcí: Nové album by měli během jara/léta nahrát Ador Dorath, na podzim se chystá již osmé album ROOT. Jak jsem již naznačil, ještě jednám s jednou death metalovou kapelou, pokud to klapne, tak by to mělo vyjít taky do léta. No a k tomu se plánuje ještě něco ohledně Equirhodonta, nechci v tuto chvíli prozrazovat více, pokud se to povede, tak to bude zajímavý překvapení. No a pokud by se tuze zadařilo, tak by něco splodit mohli i Contrastic a víc v tuto chvíli opravdu nevím...

10. Tvá přání do roku 2005?

Chtěl bych všem popřát štěstí a zdraví, hodně splněných snů a přání? a samozřejmě taky hodně dobré muziky.

www.shindy.cz


Zveřejněno: 02. 01. 2005
Přečteno:
3443 x
Autor: Márty | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář