Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

TODESTRIEBE – ...scream, pray, beg... CD 2012, vlastní náklad

Smrt číhá za každým smradlavým rohem a jejím věčným společníkem na nekonečných cestách je sám Satan. Je tomu už dávno, co bůh přestal existovat a samotné peklo vyvrhlo na povrch zemský s milióny tun strusky i ruské TODESTRIEBE, jen proto, aby hanili všechno svaté a každičký symbol nesoucí znak dobra rozdupali na prach.

 

Přesně v tomto duchu si tito synové velkého cara libují nejvíc. Veškeré texty, vyobrazení na bookletu i samotný název alba evokují jen jedno. Kdo nesdílí jejich přesvědčení, ať raději po tomto bohu nenáviděném materiálu ani nevztahuje ruku. Běda ale satanáši, libujícím si v rouhačství a černém kovu v těch nejvyšších otáčkách, který by si tento výtvor namíchaný samotným rohatým nechal byť jen o krůček ujít.

 

Protože to, co se skrývá v útrobách digitálních drážek, je naprostá apokalypsa a „nádherně“ shnilé vnímání tohoto světa, ve kterém nikoho z nás nic dobrého nečeká. Aspoň do doby, po kterou tomuto světu bude vládnout náboženství a tradice, bude probíhat válka dobra se zlem, ve které má zlo podporované tímto albem podstatně navrch.

 

Že nejde o žádné holobrádky, kteří se poprvé vydali do studia, ale o opravdové muzikanty, je slyšet hned od prvního okamžiku. Zvuk na tomto disku je totiž skvěle hutný a nástroje mají své vyvážení a ksicht. Podle takového soundu se hned pozná, že chlapi moc dobře ví, jak a kam má jejich muzika směřovat. V naprosto zabijáckém tempu se tady střídají rify a bubenické přechody. Tahle nahrávka vám do hlavy nasází zvuky, jejichž tempo a rytmus vás bude strašit ještě několik dní ze spaní. A i přesto, po často přerušovaném spánku a nesnesitelném ránu s oteklými víčky, automaticky sáhnete po této nahrávce a necháte si ji opět celou znovu nabušit do uší. Jediný problém vidím v sousedech, kteří váš hudební vkus nesdílejí, neboť s každým dalším songem se volume posunuje doprava. Proto vám při poslechu tohoto alba hrozí setkání se samotným satanem. Asi tak, jako se to stalo mně. Jinak si nedovedu vysvětlit, kde se v té mladé a krásné ženě pod námi vzal takový vztek. (úsměv)

 

Všechny skladby na sebe pěkně navazují, jak názvem, tak atmosférou jednotlivých kousků. Zimní vítr a kytarové vybrnkávání otevírají celé album a ve finále ho i ukončují. Pokud tedy hledáte kapelu, od které chcete slyšet jak standardní vichřicové songy, unášející vše kolem, tak nějaký ten vymazlený rif, neváhejte a sáhněte po TODESTRIEBE, protože „…scream, pray, beg…“ je album které vám tohle vše může nabídnout i po stém poslechu. Proto dávám devítku.

 

Seznam skladeb:


  1. ...From the cold graves
  2. Renunciation
  3. Possessed
  4. Call
  5. Submit to sin
  6. Fuck with darkness
  7. Christian slut
  8. Blast by hellfire
  9. Unholy winter theme

 

Čas: 32:13

 

Sestava:


  • Mørk Todestriebe - zpěv
  • Soratt – basová kytara
  • Adepth Xelagor- kytara
  • Hell Chainsaw - bicí
  • Bloodpenetrator - kytara

 

http://www.myspace.com/todestriebe
http://vkontakte.ru/club536687
http://todestriebe.ru/

 


Zveřejněno: 10. 08. 2013
Přečteno:
3351 x
Hodnocení autora:
9 / 10

Autor: Luma | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář