Nejbližší koncerty
HUSMAN FEST

Kapely: Pyaemia (HOL), Disawoved (HOL), Deflorace (CZ), Sanatorium (SVK), Seeds Of Sorrow (AUT), Wayd (SVK), Mindsnare (ITA), Parricide (POL), Perversity (SVK), Internal Bleeding (SVK), Dehonest (SVK), Craniotomy (SVK), Dysanchely (SVK)

No a máme to tu... Po dlhej dobe ďaľší ročník Shitfestu, v poradí už tridsiaty, alias Slovak Deathfest 2004. Koncert, na ktorom si určite všetci death metalovo, ale aj inak ladení ľudia, prídu na svoje.

Do Žiliny zblúdia známe death metalové zoskupenia a lá holandskí Pyaemia a Disawoved, no každopádne návšteva sa oplatí aj kvôli miestnemu Sanatoriu, ktoré na koncerte pokrstí svoj nový počin a tým určite veľmi poteší svoju slovenskú a aj zahraničnú fans základňu. Deflorace (CZ) určite ponúkne svoj starý známy repertoár, na ktorom sa vždy "vyřádí" grinderi. Na Typhoid (SVK) som zvlášť zvedavá, lebo dlho som o nich nepočula, ale musím povedať, že death je to naozaj dosť kvalitný, no a nemenej kvalitní sú Seeds Of Sorrow z Rakúska. Wayd (SVK), to snáď ani netreba nejak objasňovať - nadaní experimentátori. No, takže toto je tá "headline" a samozrejme nechýba ani support. Proste death metalová smršť, návšteva sa oplatí... A ešte nemožno zabudnúť, že ku každej vstupenke bude zadarmo CD s kapelami vystupujúcimi na fesťáku.

Zhrnutie:

Pyaemia (HOL)

Disawoved (HOL)

Deflorace (CZ)

Sanatorium (SVK)

Seeds Of Sorrow (AUT)

Wayd (SVK)

Mindsnare (ITA)

Parricide (POL)

Perversity (SVK)

Internal Bleeding (SVK)

Dehonest (SVK)

Craniotomy (SVK)

Dysanchely (SVK)

Dátum: 23.10.2004 (sobota)

Miesto: nový Guru klub

Vstupné: na mieste 300,-, predpredaj 240,-

Dáreček :-) CD


Zveřejněno: 20. 10. 2004
Přečteno:
3320 x
Autor: Weronyka | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář