Nejbližší koncerty
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
INSANIA

10 DOTAZŮ PRO REDAKTORY FOBIA ZINE II - Část 8. Existuje nějaká kapela, kvůli které bys zaplatil/a nekřesťanské peníze, jen abys měl/a možnost je spatřit na živo?

10 DOTAZŮ PRO REDAKTORY FOBIA ZINE II

Část 8. Existuje nějaká kapela, kvůli které bys zaplatil/a nekřesťanské peníze, jen abys měl/a možnost je spatřit na živo?

Louluk:
Asi System of a Down. I když už to taky není co to bývalo. Spousta koncertů stojí opravdu hodně peněz, když je však fanoušek zaplatí, získá tím velký zážitek. A ten je podle mého k nezaplacení. Zároveň při dnešním malém prodeji cd je to pro fungování kapely dost důležité, aby na ní chodili fanoušci.

Sir:
Edge of Sanity (ale museli by zahrát celý Crimson)

Niviat:
Led Zeppelin v původní sestavě, třeba je v budoucnu zvládne někdo naklonovat. (úsměv) Ze současně žijících a fungujících skupin mi stále unikají například Graveworm, tak snad se nerozpadnou, než se na ně konečně dostanu.

4horsemen:
Hmm, jaká je to částka? Co jsem si přál vidět, tak jsem zřejmě už viděl. A co jsem ještě neviděl, tak nekřesťanské peníze snad nestojí.
Asi kapely, které už nevystoupí. The Beatles, The Doors.

Mikael:
V posledních letech mě live akce z různých důvodů moc neberou, ale pokud bych měl jmenovat jednu takovou kapelu, byli by to asi Beatles, což je už dnes pochopitelně nereálné i kdyby člověk zaplatil sebevíc a křesťany přitom nechal ležet stranou (smích).

Dave:
Nevím, kolik peněz bych byl ochotný za koncert utratil. Těžko se to soudí, když jsem ještě nikdy nepracoval a tedy neměl větší obnos peněz na živobytí. Loni jsem utratil 1600 za lístek na System Of A Down, na které jsem se bohužel nakonec nedostal :-(. To byla moje nejdražší vstupenka. Kdybych ale měl prostředky, určitě bych dlouho koruny neobracel, kdyby byla možnost vidět Queen s Freddiem, Led Zeppelin s Robertem, Sex Pistols se Sidem nebo The Doors s Jimem. Když se vrátím zpět do reality, investoval bych asi i do legend jako Metallica, AC/DC, Judas Priest nebo Motley Crue. Tyto sny ještě zůstávají reálné, bohužel finančně zatím nedostupné.

Opat:
Immortal se mi snad podaří vidět na Brutal Assaultu, Hate a Behemoth na Metalfestu… Takže pokud nepočítám kapely jako Emperor nebo Bathory, tak asi ne… Snad jen ty Black Sabbath v opravdu původní sestavě bych strašně rád viděl.

Tomáš:
Ještě tak vědět, co se skrývá pod definicí „nekřesťanského“ :-D... ale mraky peněz, že by se v nich strýček Skrblík utopil, bych asi nedal za žádnou kapelu, jsou určité hranice – a kromě toho tolik peněz nemám :-). Průměrnou českou měsíční výplatu bych byl ochoten dát možná tak za koncert Pink Floyd nebo Nightwish (u těch v původním složení). Jinak mě nenapadá žádná kapela – legend je hodně, ale u většiny z nich by to byla póza ve stylu „na těch jsem byl!“.

Coornelus:
Faith No More.

Veenia:
Z těch, které jsem ještě naživo neviděl, zřejmě Motley Crue. I když nevím, jak moc nekřesťanské by ty peníze musely být :D

Asphyx:
Motörhead, Asphyx

Zveřejněno: 19. 06. 2012
Přečteno:
3355 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

21. 06. 2012 08:45 napsal/a loath
MARGON
podle googlu néjni :D ale Lukáš mi řikal, že prej ho můžu opravovat a vzhledem k tomu, jakou úctu a obdiv chovám zrovna k týhle bandě.. tak nemůžu nechat pohanit jejich jméno :D dobrá no, jsem drzý čert :D nenapravil by to dneska večír nějakej ten morgan s kolčou, cooooo? :D
20. 06. 2012 11:31 napsal/a Johan
Korekce
Co já vím, třeba taková kapela někde existuje :-))) Počkej zítra, drzoune drzá :-))) Ale OK, opravíme...
20. 06. 2012 11:26 napsal/a loath
DOWN
kurva to to nikdo neprojíždíte korekcí.. taková vostuda.. a hned na prvnim řádku.. achjo Luky :D