Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

Pravé peklo i pohanský tanec v Ostravě! 03.04.2010 - Ostrava – RC Prostor/Tančírna

Přivítejte s námi jaro v Ostravě! Na prvním ryze pagan/black metalovém celodenním festivalu BELTIS TIME DRIKING TIME festival #1 v Ostravě se představí celkem 9 kapel!  Lotyšští SKYFORGER se do Ostravy vrátí po delší odmlce, aby představili své nové album „Kurbads“, které vychází v dubnu u Metal Blade. S čerstvým kusem „Demonicon“ zasáhne evil zběsilost BESSAT z Polska, a aby toho nebylo málo, srbský MAY RESULT se představí v rámci svého prvního českého tour!  To samozřejmě není zdaleka vše! Zbrusu nové album „Jasmuz“ dovezou plzenští skřítci TROLLECH, nové písně zahrají také excelentní AVENGER, PANYCHIDA nebo old school veterání ASGARD. Aktuální promo „V Rytmu Staré Krve“ představí stále silnější folk metalisté z CRUADALACH a na úvod vás naladí na tu správnou vlnu atmosféričtí instumentalisté ABSTRACT ze Slovenska! V tombole vás mimo jiné čeká profi tetování v hodnotě 1500,- a další ceny!

SKYFORGER

Jedna z nejoblíbenějších folk/pagan blackových kapel v Česku je zpět! Kdo neviděl a neslyšel neskutečně živelnou show těchto lotyšských muzikantů, jako by neexistoval. Právě v dubnu pánové vydají dlouho očekávané nové album „Kurbads“ a vy budete v Ostravě mezi prvními, kdo uslyší nové skladby živě! O jejich popularitě a významu jistě hovoří i fakt, že nové album vychází u Metal Blade, zkrátka máte se na co těšit!
www.myspace.com/skyforgerofficial

BESATT

Nesvatá polská trojice BESATT se v  UG světě pohybuje již od roku 1996. Následovník šesté řadovky „Triumph Of Antichrist“ z roku 2007 se jmenuje „Demonicon“ a vyšel koncem února u Undercover Records. Samozřejmě se bude hrát z nového alba, ale určitě nebude zapomenuto ani na zásadní songy kapely jako „Ave Master Lucifer“ nebo „Mad Minds“. V Ostravě BESATT nejsou žádnými nováčky, určitě si pamatujete jejich zuřivé vystoupení z prosince roku 2007. Letos bude ještě zuřivější a pekelnější!
www.myspace.com/besattofficial

MAY RESULT

Jednoznačně nejpopulárnější metalová kapela v Srbsku v ČR nehraje poprvé. Pamětníci jistě pamatují na Open Hell fest 2002, kde jsme na tyhle thrash/black maniaky zírali s otevřenou pusou. Nejinak tomu bude i v Ostravě, kde přijedou v rámci svého středoevropského tour Easter Massacre.
www.myspace.com/mayresult

TROLLECH

Skřítkové, třeste se! Po delší odmlce plzeňští TROLLECH nahráli zbrusu nové album „Jasmuz“ a na Beltis festu nám jej konečně představí i v živé podobě. Netřeba podotýkat, že TROLLECH vyberou a zahrají i ty největší lesní hity, které kdy stvořili. Určitě nikdo nebude zklamán!
www.myspace.com/trollechofficial    


AVENGER

Volyňské dark metalisty netřeba představovat. Jejich úderný a temný black si jejich fanoušci vychutnávají již 18 let. Minulý rok se připomněli výtečnou řadovkou „Feast Of Anger – Of Despair“ ze které nepochybně několik válů zařadí do playlistu. Očekávejte nefalšovanou oslavu VZTEKU!
www.myspace.com/avengerofficial, www.bandzone.cz/avenger    
 
PANYCHIDA

Jedna z neoblíbenějších pagan blackových kapel u nás. I tito Plzeňáci pro vás připravili nové album. Vyjde během následujících pár měsíců u Folter Records a ponese název „„Měsíc, les a bílý sníh ~ Moon, forest and blinding snow“. Kromě nových písní se těšte na nového zpěváka Vlčáka!
www.myspace.com/panychida, www.bandzone.cz/panychida   

ASGARD

Jedni ze zakladatelů black metalu u nás neztrácí na síle! Vznik kapely sahá až do roku 1987 a je tedy zřejmé, kdo z vystupujících na našem festu má nejvíce zkušeností. ASGARD ve studiu právě dotočili album „Zlověstné časy“ a také díky třem novým členům dávají jasně najevo, že nepatří do starého železa.  Old school thrash/black v jeho nejpravější podstatě rozhodně nenechá nikoho chladným!
www.myspace.com/carnaldiafragmawww.bandzone.cz/carnaldiafragma   

CRUADALACH

Osmičlenný metalový orchestr sídlící v Praze na sebe upozornil teprve nedávno svým koncertním tour s DISSOLVING OF PRODIGY, v jehož rámci se premiérově představili i na Tančírně. Sama kapela označila ze své strany tento koncert za nejméně vydařený, a protože jejich folk/celtic bigbít s hrubým i čistým vokálem roztančí a rozechvěje nejen každého příznivce kapel jako ELUVEITIE, CRUACHAN nebo KORPIKLAANI, musíme jím dát šanci doslova zbourat Tančírnu ještě jednou. Těšte se také na široký nástrojový arzenál, ve kterém nechybí například šalměje, dudy, čelo, housle nebo flétny. A samozřejmě, že nebude zapomenuto ani na famózní předělávku „Zlatovláska“ ze stejnojmenné české pohádky!
www.myspace.com/cruadalach, www.bandzone.cz/cruadalach  

ABSTRACT

Jedinými slovenskými zástupci na Beltis Time Drinking Time se stali náladotvůrci ABSTRACT. Jejich melodie vám učarují a rozproudí krev jako nikdo jiný. Letos pánové, kteří nevyužívají žádné vokály, oslavili 15 let! V roce 2008 natočili třetí album „"The Pantomime in Neosolium" a přestože náš fest otevřou už v 15:00, za žádnou cenu byste si jejich show neměli nechat ujít!!!
www.myspace.com/abstractsk, http://www.myspace.com/abstractsk

 
INFO:
 
BELTIS TIME DRIKING TIME fest #1

03.04.2010 - Ostrava – RC Prostor/Tančírna
(jak se k nám dostanete i s aktuálním vlakovým spojením najdete na našem myspace v sekci BLOG)

Vstupné: 300,-

Klub bude otevřený od 14:00

15:00 - 15:30   ABSTRACT (Slovensko)
15:30 - 16:30   CRUADALACH
16:30 - 17:30   ASGARD
17:30 - 18:30   PANYCHIDA
18:30 - 19:30   AVENGER
19:30 - 20:30   TROLLECH
20:30 - 21:30   MAY RESULT (Srbsko)
21:30 - 22:30   BESATT (polsko)
22:30 - 22:45   tombola
22:45 - 00:30   SKYFORGER (Lotyšsko)

Hlavní cena v  tombole poukázka na tetování do ostravského salonu Ficek Art v hodnotě 1500 Kč!
Ostatní ceny do tomboly jsou již zveřejněny na našem myspace webu!
Cena jednoho lístku do tomboly je 10Kč

Myspace
BandZone
Crystal Productions
FACEBOOK

Zveřejněno: 11. 03. 2010
Přečteno:
4009 x
Autor: Nathanella | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář