Nejbližší koncerty
  • 24. 05. 2024MORTHYMER Mysteriózní persona, které dali život členové ...
  • 25. 05. 2024Warm-up festivalu Pod parou míří i do Ostravy! Vystoupí T...
  • 27. 05. 2024NO FUCKER - d-beat & rawpunk z New York City, známý mj. d...
  • 29. 05. 2024Violent Way (USA) + Remdik (SK)
  • 31. 05. 2024Ráďa & Pepča proudly present: "Jen pro ten dnešní den sto...
  • 03. 06. 2024HIGH ON FIRE (USA) + REPELENT SS
  • 06. 06. 2024FOSCØ (ESP) - screamo https://fosco.bandcamp.com/album/g...
  • 07. 06. 2024999 (uk), The Fialky (cz)
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

Putrefying Cadaverment - Necrosadistic Defilement EP 2008, Cephalic Records

Minulý rok vydané EP prasáků z USA Putrefying Cadaverment mne v prvé řadě překvapilo neobvykle vydařeným, rovněž řádně prasáckým logem gore ražení, za druhé také nekompromisní brutalitou svého gore/grindu (brutal deathu, podle toho, jak se k těmto škatulkám stavíte), který je zaručeně kulervoucí.

Guturální vokál, hraničíci místy až se psím vrčením(vzpomeňme na úchyláky z Caninus), brutální mlácení do bicích blíže nespecifikovaného bijce Billyho (nedělám si srandu, fakt se tak sám nazývá), intro první skladby sestavené z televizního vysílání, ohlašující příchod těch, co žerou přeživším lidem mozky, prostě klasická záhrobní čuňárna. Samozřejmě, že zpěvu nerozumíte ani zbla, což je v naprostém pořádku, jelikož jinak by se vám z toho neudělalo, jako ve většině goreových nahrávek právě volno, basa je traktor Zetor třídy S, Billy pořád mlátí jako zběsilý, aby udržel tempo s kytarami, které každou chvíli vyjedou směrem do výšin, aby si zahrály nějaké to pískle.

14 minut, sedm tracků. Ano, to dává poměrně dost velký smysl, chlapci to tam rvou jako.. o život (napadlo mne i jiné přirovnání, ale nechám si tuto příležitost ujít), pokud navíc dodáme, že minimálně pět minut z toho tvoří zvrácená intra, víme, o co jde. Vokalista a slammingový kytarista Blake Scott, známý mimo jiné z „Impulsive Disembowelment“ to prasí opravdu náramně, jak kytarově tak vokálně. Produkce je na můj vkus v daném žánru poněkud čistší, ale proč ne. Pro fandy takových „Guttural Engorgement“ či mých oblíbenců „Mortician“ povinná záležitost.

EP odsype v docela solidních rychlostech (slamming se často ukáže také, ale povětšinou to kapela valí ve středním tempu) a já skutečně nenacházím jedinou vysloveně špatnou notu. Bylo by jistě možné dokolečka omílat, že to tu již jednou bylo, ale ruku na (do) srdce, kolik se toho dá nového ještě vymyslet. Chlapi jedou jak zběsilí a jako duo toho dokážou spoustu rozřezat, rozsekat, spálit a posléze znásilnit. Solidní, byť krátké EP (v rámci stylu ne), stále čekám na dlouhohrající nahrávku těchto řezníků z Caroliny a doufám, že se jí v nejbližší době dočkám. Zvrácená záležitost pro zvrácená ušiska!

Btw:Slabší obal. Promo, taktéž z roku 2007, má mnohem vydařenější cover!

Čas: 14:15

Seznam skladeb:

  1. Defiled Beyond Recognition
  2. Surgically Decapitated
  3. Backwoods Orchidectomy
  4. Interlude
  5. Excretions Of Vaginal Engorgement
  6. Mastication Of An Aborted Fetus
  7. Vomitous Defecation

http://www.myspace.com/putrefyingcadaverment 


Zveřejněno: 21. 12. 2008
Přečteno:
3738 x
Hodnocení autora:
8 / 10

Autor: Dw | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář