Nejbližší koncerty
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

9. 3. 2024, Praha - Underdogs´

FB Event akce: https://www.facebook.com/events/350387194513722/
Předprodej za 590,- na www.khaaoscope.cz

Březnové tažení slovutných věrozvěstů temnot, smrti a rozkladu Hell Militia postihne i pražské věřící, a ti se mají věru na co těšit! Pařížská pětice platí na scéně za mistry agresivních rifovaček, nihilistických nálad a jistě nebude mít s místní diecézí slitování. Po předloňské emisi čtvrté řadovky Hollow Void, na níž fanoušci čekali dlouhých deset let, se necro blacková jednotka vrátila s plnou palebnou silou narvaných nábojáků. Kapela se členy spřízněných kapel jako Temple of Baal, The Order of Apollyon nebo IXXI  slibuje v rámci svého čtyř koncertního minitour Second Coming of the Pigs jatka, a vy byste si jejich vystoupení neměli nechat ujít.

https://hellmilitia.bandcamp.com/album/hollow-void
https://www.metal-archives.com/bands/Hell_Militia
https://season-of-mist.com/bands/hell-militia/
https://www.facebook.com/hellmilitiaofficial/

Na dvou z koncertů tour se představí i německá blasfemie Chaos Invocation a premiérová pražská zastávka bude pro všechny testem odolnosti. Taktéž předloňské album Devil, Stone & Men pod vlajkou labelu World Terror Committee se dočkalo pozitivních ohlasů, stejně jako loňské vystoupení satanských řezníků na volyňském Enter the Eternal Fire festivalu. Přímočarý a nekompromisní blackový nátlak z Nisterau během své luciferské kampaně pořádně zamíchá kotlem a přihřeje infernální polívčičku na 666 stupňů Celsia!

https://chaos-invocation.bandcamp.com/
https://www.metal-archives.com/bands/Chaos_Invocation
https://www.facebook.com/ChaosInvocation

Vládci kanalizačního podsvětí Stíny plamenů s úctyhodnými deseti alby na černém zakrváceném triku letos oslaví čtvrtstoletí existence! V Praze se naposledy sebranka kolem neúnavného Lorda Morbivoda objevila na našem Winter Calling před více než rokem. Můžeme se tedy opět těšit na instruktáž o pravdách špíny v odpadních galeriích, mrtvých komorách naplněných propadlými vodami šumícími v pološeru, aby se nám v záři zápalných šňůr zjevil nesvatý Jediný poskvrněný přítok… Není pochyb, že kapela se členy dalších elitních sdružení jako Umbrtka, Mallephyr nebo Inferno bude kázat krutě a nenávistně.

https://stinyplamenu.bandcamp.com/album/jedin-poskvrn-n-p-tok
https://www.metal-archives.com/bands/St%C3%ADny_Plamen%C5%AF
https://www.facebook.com/stinyplamenu

Služebně nejmladším, avšak mimořádně rozžhaveným kusem zčernalého kovu budiž završen kvartet pekelných stvůr! Mizantropická entita Mallephyr zaútočí na vše svaté přímo z červivého lůna před emisí svého očekávaného třetího alba. Intenzivní black/death prostoupený zlem pokřivených harmonií v sobě skrývá potenciál totální anihilace a nezbývá než chlapům popřát, ať se brzy výrazněji prosadí i za hranicemi českého království. The new cult of nihil is rising. Ugh!

https://satanath.bandcamp.com/album/sat209-mallephyr-womb-of-worms-2018
https://www.metal-archives.com/bands/Mallephyr
https://www.facebook.com/mallephyr

Další koncerty Khaaoscope Musick 2024:​

24.5. Here Comes the Moon: Black Cilice (Por), Inferno (Cze), Sanguine Relic (USA), Praha-Futurum
https://www.facebook.com/events/734829505235979

14.6. A Crimson Day of Glory: Spiritual Front (Ita), Darkwood (Ger), Blind Ruler Cursed Land (Cze), Praha-Underdogs´
 


Zveřejněno: 10. 02. 2022
Přečteno:
229 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář