Nejbližší koncerty
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

8.-9. 3. 2024, Písek - Divadlo Pod Čarou

Již 4. ročník indoor festivalu Heavy Metal Thunder v Písku oznamuje kompletní line-up. V termínu 8. - 9. března 2024 vystoupí v klubu Divadlo Pod Čarou celkem 12 kapel z 6 zemí. V případě několika z nich se bude jednat o exkluzivní koncerty, které budou připraveny pouze pro tento festival a hned 8 kapel zahraje vůbec poprvé v Česku! Kapacita klubu je omezena je 400 fanoušků a během prvních dnů předprodeje byla vyprodána více než polovina kapacity. Vstupenky můžete stále zakoupit zde: PŘEDPRODEJ

Pojďme společně uctívat klasický 80´s heavy metal! Přijeďte do malého jihočeského města Písku, kde budou hrát žánrové legendy na stejném pódiu jako nastupující heavymetalová generace. Mladá krev zase bude hrát po boku svých hudebních vzorů. Bez rozdílů mezi headlinery a openery, mezi kapely a fanoušky. Spojení heavymetalových generací. To vše během jediného víkendu na přátelsky laděném festivalu. Jediném svého druhu v Česku!

Dvoudenní metalový maraton odstartuje v pátek úderem 18. hodiny a na pódiu se vystřídají němečtí MECHANIC TYRANTS, španělští speedaři RAPTORE a švédská legenda 80s metalu MINDLESS SINNER. Závěr programu obstarají heavy/speed maniaci STALLION z Německa, kteří po 2 nešťastně zrušených koncertech v Písku, přijedou fanouškům vše vynahradit. Vrcholem pátečního večera bude koncert nejvýraznější kapely nové heavymetalové vlny, švédských ENFORCER!

V sobotu se metalheads sešikují již odpoledne. Od 16. hodiny začnou Kanaďané IRON KINGDOM a po nich bude následovat trojice legend z osmdesátých let. NWOBHM klasici TYTAN z Anglie, raritní Američané GLACIER a Kev Riddles se skupinou BAPHOMET, jež hrají klasický set z raného období Angel Witch. Omlazení line-upu přinese dvojice kapel, která spolu pojede již několikáté tour a obě party již v Písku zahrály. Řeč je o švédských SCREAMER a amerických HAUNT. Závěr festivalu obstará jedna z největších žánrových legend SATAN. Kapela, která stála u vzniku žánru NWOBHM v kolébce heavy metalu Anglii a stále hraje v původní sestavě! 

OFICIÁLNÍ PLAYLIST FESTIVALU

KAPELY:

SATAN / UK / NWOBHM
ENFORCER / SWE / heavy,speed
STALLION / GER / heavy,speed
MINDLESS SINNER / heavy
HAUNT / USA / heavy
SCREAMER / SWE / heavy
KEV RIDDLES BAPHOMET / UK / NWOBHM
GLACIER / USA / heavy
TYTAN / UK / NWOBHM
RAPTORE / ESP / speed
IRON KINGDOM / CAN / heavy
MECHANIC TYRANTS / GER / heavy

INFO 

Sledujte nás:

Facebook / Instagram / Website

Pořadatel: Thrash Nightmare Promotion


Zveřejněno: 10. 02. 2022
Přečteno:
833 x
Autor: Peťan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

11. 08. 2023 11:30 napsal/a Peťan
VYPRODÁNO!
Žádné další vstupenky již nejsou k dispozici.