Nejbližší koncerty
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

Rockové léto startujeme ve velkém stylu

A je to tady! Rockové léto na Radiu Hey Ostrava a Brno a s ním i řada velkých koncertních akcí začíná. Celé dva týdny budeme rozdávat exkluzivní vstupenky na vrchol červnového koncertního nadělení. Judas Priest přijedou do Ostravy 17. června představit své nové album a Vy u toho můžete být v ČEZ Aréně taky. Stačí poslouchat Radio Hey Ostrava a Brno a ve vysílání vychytat dva po sobě jdoucí songy této metalové legendy a dva lístky můžou být Vaše.

Z připravovaných soutěží se těšte na lístky na koncert Linkin Park, Noc plnou hvězd, Rock for people a další skvělé letní akce. Radio Hey a jeho team budete moct v nejbližší době potkat třeba na festivalu Zámostí 2008, mezinárodním motosrazu Kanálova Stoka, na koncertě Judas Priest v Ostravě nebo třeba na Dni Policie ČR na Slezkoostravském hradě.

Rockové léto na Radiu Hey Ostrava a Brno ale nejsou jen soutěže a rozdávání lístků. Každý den se posluchači Radia Hey dozví, kam můžou vyrazit, co se kde děje a kde to žije poctivým rockem. Nebudou chybět ani živáky těch největších rockových legend. Ještě větší porci živé muziky nabídne Rockové léto na Radiu Hey!


Publikováno: 03. 06. 2008
Autor: Johan