Nejbližší koncerty
ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)

Ládislav Křížek se rozhodl oživit legendární KREYSON. Zároveň Petarda Production vyhlašuje konkurz na potencionální členy. Podrobnosti níže:

Konkurz vyhlašuje PETARDA PRODUCTION a.s. a proběhne následujícím způsobem:

Do konkurzu se mohou zájemci přihlásit odesláním emailu nebo poštovního dopisu se všemi níže uvedenými náležitostmi.

Kontaktní spojení: email: konkurz@ladakrizek.com

adresa: Kreyson - konkurz

PETARDA PRODUCTION a.s.

Purkrabská 7

772 00 Olomouc

  

1) Dopis či email musí obsahovat tyto náležitosti:

a) o který post se ucházíte

b) kontaktní údaje

c) hudební životopis

d) aktuální osobní foto

e) audioukázku hry na daný nástroj (pro email ve formátu mp3 nebo jako internetový odkaz, v případě dopisu přiložené CD)

f) pokud chcete a máte, můžete poskytnout i obrazový záznam, ten však pouze jako internetový odkaz, DVD nebo VHS médium.

2) Na základě zhodnocení ukázek a dosavadních zkušeností uchazečů budou vybraní adepti pozváni na přehrávky, které by měly proběhnout na podzim letošního roku. O přesných datech a místech budou vybraní uchazeči dostatečně dopředu informováni.

3) Uzávěrka přihlášek do konkurzu je 31. 10. 2006. Všichni uchazeči budou poté vyrozuměni o tom, zda v 1. kole uspěli či ne, dále bude probíhat komunikace již jen s vybranými uchazeči.

V audioukázce se musí na 100% jednat o skutečnou živou instrumentální hru uchazeče, možná je i ukázka tvorby kapely či více hráčů, pak ale prosím vybírejte pasáže, které nejlépe charakterizují Vaši hru a předpoklady. Prosíme, nepokoušejte se podvádět zasláním audioukázky někoho jiného, při přehrávkách by se to stejně odhalilo. Také prosíme o reálné zhodnocení Vaší hráčské a hudební vyspělosti při rozhodování, zda se konkurzu zúčastníte.

Děkujeme!

Přejeme všem uchazečům hodně úspěchů!


Publikováno: 14. 07. 2006
Autor: Yvor