LLYR

Krátce po roce 1989 byla společnost v Československu hladová po muzice, kterou dříve nemohla bez problémů konzumovat. V Ostravsko-karvinském revíru tou dobou vzniklo několik kvalitních extrémně metalových kapel, jimž politický režim konečně nebránil v možnosti se svobodně vyjádřit a koncertovat bez úředních povolení. Po bok kapel PATHOLOGIST, DENET, TOTAL DEATH nebo DOBYTČÍ MOR se počínaje rokem 1991 začlenili také DISFIGURED CORPSE, kteří dnes patří mezi nejdéle fungující české death/grindové kapely

Předloni se DISFIGURED CORPSE vrátili na koncertní pódia a nahrávací studia v sestavě, ve které mimo jiné v roce 2002 natočili album “United He666and”, které mám společně s „Mega Ultra Intergalactic Core 2000“ z celé diskografie DISFIGURED CORPSE nejraději. Jelikož zmiňované album z přelomu tisíciletí už na LP vyšlo a já si chci do svojí asfaltové sbírky zařadit také „United He666and“, po 23 letech vyjde druhý vinylový zásek do diskografie „Znetvořené mrtvoly“. V neposlední řadě se stal „United He666and“ jedním z prvních CD titulů, které jsem rozposílal do světa. Psal se rok 2004, když mi bylo svěřeno distro vydavatelství Crystal Productions. V následujících třech letech jsem získával první zkušenosti a kontakty, z nichž jsem těžil v letech následujících a těžím dodnes, už při správě Pařát Productions.

“United He666and” vyjde na černém vinylu během letošního května. 3 týdny před vydáním budou v Pařátshopu spuštěny předobjednávky LP včetně originálního trička k této události s konkrétními letopočty na zádech, pouze na časově ohraničené předobjednávky a pak už nikdy víc.

https://paratshop.cz

 


Publikováno: 25. 03. 2024
Autor: Bury

Fotogalerie