TELEPATIE VI

Pávě teď vychází zbrusu nový singl SEBASTIEN obohacený o zbrusu nový lyric videoklip ke skladbě, která nese stejné jméno jako celá deska – „Quo Vadis“.

V titulním singlu nás kapela vede k zamyšlení: "Kam zmizí každý náš prožitý okamžik? Na Zemi jsme jen hosty a čas je neúprosným rámcem naší „návštěvy“. Plátnem pro naše dílo… Nazí na svět přicházíme a nazí se s ním budeme loučit. Kdyby sis mohl zvenku prohlédnout svůj život od začátku do konce, vteřinu za vteřinou, líbil by se ti tvůj příběh? Jak trávíš svou náruč okamžiků ty? Kam vlastně kráčíš, člověče…? QUO VADIS?"

Video: https://www.youtube.com/watch?v=udd6BXmaIZo&ab_channel=SmileMusic

Společně s lyric videem spouští kapela předprodej nové desky, objednávat můžete exkluzivně na Sparkshopu (https://www.sparkshop.cz/sebastien-quo-vadis-cd/). Nová deska kromě deseti autorských písní láká na exkluzívní duet George Raina s legendárním Láďou Křížkem (CITRON, KREYSON) - cover verzi hitu kapely OLYMPIC, „Slzy tvý mámy“. O mix a mastering nahrávky se nepostaral nikdo jiný, než původní producent SEBASTIEN, Roland Grapow (MASTERPLAN, ex-HELLOWEEN).
 
 


Publikováno: 24. 03. 2024
Autor: Johan

Fotogalerie