Nejbližší koncerty
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

FIREWIND, MASTERPLAN - MASTERS OF FIRE Tour 2024 – čtvrtek, 14.3.2024 – ZLÍN, Masters of Rock Café

Slavní a zkušení hard-rock-power-metaloví mistři FIREWIND a melodic-power-metaloví hvězda, Němci MASTERPLAN, dorazí na svém evropském turné „Masters of Fire“ už tento čtvrtek, 14. 3. do zlínského klubu Masters of Rock Café! FIREWIND, v čele s vynikajícím kytaristou Gusem G a s mimořádným hlasovým mágem Herbie Langhansem (Avantasia, Radiant, Seventh Avenue) za mikrofonem, se přijedou pochlubit zbrusu novým, již desátým studiovým albem „Stand United“ a také slavní MASTERPLAN dojedou, po dlouhé koncertní pauze, představit své novinky! Přijďte včas! Tady je program koncertu.
Program:
19:00    otevření sálu
20:00 – 21:20    Masterplan
21:40 – 23:00    Firewind

Obě kapely slibují opravdu skvělý, energický hudební zážitek ve zbrusu nové show, s krásným stage designem a mnoha světelnými efekty! Masters of power-metal na turné Masters of Fire ve čtvrtek v Masters of Rock Café! Dorazte!
Vstupenky na koncert jsou k dostání (jako e-tickety) zde: https://www.mastersofrock.cz/cs/koncerty/2024-firewind-masterplan nebo v síti Ticketportal. Případně je seženete ještě také ve čtvrtek večer, v pokladně u vstupu do klubu. Přijďte, těšíme se na vás!
 


Publikováno: 13. 03. 2024
Autor: Johan

Fotogalerie