LLYR

Obscene Extreme Festival představuje poslední kapely pro rok 2024 - NAPALM DEATH a LAHAR.

BIRMINGHAMSKÝ GRINDCORE ÚTOK!!! Poslední zveřejněná kapela pro výroční Obscene Extreme 2024 je tady. Pro někoho překvapení, někdo to možná očekával, ale my myslíme, že tito legendární Britové mají na OEF své trvale nezastupitelné místo. Nikdo jiný než NAPALM DEATH to pochopitelně nemůže být. Kapela, se kterou to na starém kontinentu vše začalo, kapela, které postavila základy grindcore a které dodnes ctí, ale nebojí se i experimentovat, když to uzná za vhodné.
NAPALM DEATH bylo vždy uskupení zajímavých a obrovských undergroundových person. Bylo tomu tak kdysi a je tomu i teď. My jsme proto nadšeni, že je můžeme pozvat jako dalšího headlinera na letošní slavnostní 25. ročník Obscene Extreme a že si tito gentlemani na nás udělali ve svém nabitém itineráři čas. Extrém k extrému a tak to má být. Barney, Shane, Danny a Johne, kamarádi, vítejte zpět na Bojišti!!! Bude to mela!!!

THRASHOVÝ SMRŤÁK KOSÍ HLAVY!!! LAHAR, toť hrubá řezničina z jižních Čech a jedna z posledních kapel, kterou pro line up 25. ročníku Obscene Extreme představujeme!!! Přímočarý old school thrash metal, kombinovaný se zuřivostí hardcoreového běsnění, je tady s námi od roku 2002 a zraje jako víno. Poslední deska LAHAR, "Stínání Hlav", nás totálně uzemnila a jejich neskutečně energické koncerty nám nedávají jinou možnost, než tyto chlapíky počtvrté na prkna OEF pozvat!!!
Naživo LAHAR totiž topí pod kotlem daleko více než na nahrávkách a přes pokročilý věk protagonistů mají nekompromisní tah na branku a jasný postoj v tom, co chtějí říct a ukázat!!! Toto je skutečný THRASH!!! Připrav se chcípnout!!!

OBSCENE EXTREME 2024 - 25th anniversary

Trutnov - Czech republic

July 3.-7. 2024

FB event: https://www.facebook.com/events/980427043277756

••• We are the OEF. Outside All Boundaries. Forever. •••

Follow us l Sleduj nás:

www.obsceneextreme.cz

https://store.obsceneextreme.cz

www.instagram.com/obsceneextreme

www.youtube.com/user/ObsceneExtremeFest

 


Publikováno: 01. 02. 2024
Autor: Bury

Fotogalerie