Nejbližší koncerty
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

Zdravíme všechny fanoušky UG metalu! Doufáme, že se, stejně jako my, všichni těšíte na devátý  ročník ETEF – Enter The Eternal Fire festivalu! Ten se uskuteční 19.-20. 7. 2024 ve Volyni v areálu koupaliště v jižních Čechách. Naváže na předchozí ročníky z let 2015-2020 a 2022-2023.

Aktuálně je v prodeji třetí edice vstupenek za 1500 Kč (+ transakční poplatek). V ceně vstupného je zahrnuto bezplatné parkování v okolí areálu nebo ve městě a stanování zdarma přímo v areálu.
Děti do 15 let (0-14,99) za doprovodu zákonného zástupce mají vstup zdarma.
ZTP mohou zakoupit vstupenky s 50% slevou.
Vstupenky jsou k dispozici u Fox Ticket:
https://foxticket.cz/akce/etef-2024

Oznamujeme další tři kapely:

OKKULTIST
Portugalská blackened deathmetalová kapela OKKULTIST, zrozena v roce 2016, získala globální pozornost úspěšným vydáním prvního alba „Reinventing Evil“ (2019). Druhé album kapely, zbrusu nová kapitola OKKULTIST – „O.M.E.N.“ (2023), bylo kompletně produkováno všemi členy kapely včetně frontmanky Beatriz Mariano. V roce 2019 OKKULTIST uvedli, že „před sebou mají ještě kus práce při vytváření vlastní identity“, ale právě  na albu O.M.E.N. ukázali, jakou cestou se budou jejich kroky upírat a začali tak naplňovat svůj cíl dostat se mezi lídry blackened deathmetalového světa!

HEIDNIR
Rakousko je běžně spojováno se svými krásnými jezery a horami, ale je také známé skvělými umělci, jako byl Mozart nebo metalové legendy PUNGENT STENCH, BELPHEGOR atd. Mezi ty novější patří HEIDNIR, který hraje velmi rozmanitý a neprimitivní black metal. Po vydání prvního alba „Von nächtlichen Erinnerungen“ v roce 2018, vydal Andreas Krempler, muž stojící za HEIDNIR, v roce 2022 druhé album „Jenseits des Kosmos“. Co leží za kosmem a říší HEIDNIRU? Jak opravdu rychlé a agresivní písně, tak groovy melodické partie v blackmetalovém, ale také v deathmetalovém rytmu. Texty jsou psány v rýmech a zabývají se tématy jako temnota, příroda a pomíjivost. Vrcholem je určitě píseň „Zu den Sternen“, a to i jako „cool“ hudební videoklip. Kapela, která to má do Volyně blíže, než spousta tuzemských band, jistě uvede celý ETEF dav do varu!

BOHEMYST
BOHEMYST, domovská kapela festivalu ETEF. Vše již bylo napsáno, ostatní by bylo nošením dříví do lesa... Avšak  můžeme prozradit název následovníka alba „Čerň a smrt“; druhé album ponese název  „Okultura“! Jistě z tohoto alba zazní na ETEF 2024 naživo několik skladeb, které budou pokračovat v duchu bohemian dark metalu, tj, hymnického black/death metalu s výrazným vokálem vedeným v českém jazyce. Že jsou v sestavě ex-členové MASTER´S HAMMER, AVENGER, DARK ANGELS a řady dalších kapel, je další důležitá informace. 

Dosud oznámené kapely: 

  • MEMORIAM (death, Anglie)
  • HATE (death/black, Polsko)
  • KOLDBRANN (black, Norsko)
  • NOCTURNAL (thrash/black, Německo)
  • DOLD VORDE ENS NAVN (black, Norsko)
  • OKKULTIST (black/death, Portugalsko)
  • HEIDNIR (black, Rakousko)
  • MASTER (death, USA/Česko)
  • BOHEMYST (dark, Česko)
  • ALTARS ABLAZE (black/death, Česko)
  • FLESHLESS (death, Česko)
  • 1000BOMBS (thrash/death, Česko)
  • RAMCHAT (pagan/black, Slovensko)
  • REFORE (thrash, Česko)
  • DEADROOTS (groove/thrash, Česko)

Další potvrzené kapely budou postupně zveřejňovány na FB a webu akce, sledujte tedy naše informační kanály pro nejčerstvější informace! 

https://www.facebook.com/eteffest/ 
http://etef.cz/

Děkujeme za přízeň!

ETEF Team

ETEF = (old school metal + přívětivé prostředí prvorepublikového koupaliště + rodinná přátelská atmosféra + levné občerstvení + stanování zdarma přímo v areálu + parkování zdarma max. pět minut pěšky) = zábava pro metalové tradicionalisty!


Publikováno: 26. 01. 2024
Autor: Johan

Fotogalerie