Nejbližší koncerty
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

Obscene Extreme Festival představuje další kapely pro rok 2024 - SØLITÄR, DEVOURMENT.

JISKRA D-TAKTU ROZŽEHNE OBSCENE EXTREME!!! Pokud jste nedočkaví a chcete vědět, kdo letos vykopne celý Obscene Extreme festival, tak to budou tito čtyři jezdci apokalypsy z Prahy říkající si SØLITÄR!!! Pro nás velké překvapení na scéně, protože to těmto borcům opravdu jde a jejich crust core v paradním D-taktu překypuje energíí, která je v tomto stylu potřeba.
SØLITÄR je na světě od roku 2020 a tvoří ho poměrně ošlehaní muzikanti, kteří prošli nebo jsou stále členy kapel jako Controlled Existence, Interpunkce nebo Lady Gaza. Distortion na plno, pedál rychlosti na podlahu, to vše v hypnotickém a skočném D-takt tempu bude naprosto senzační otevírák OEF!!! SØLITÄR to do vás totiž naperou silou atomu!!!

DEVOURMENT - KRVELAČNÉ BESTIE Z TEXASU OPĚT ÚTOČÍ!!! Tak co, brutalisti, ještě nemáte dost v hlavě hlodajících červů, zda se zúčastníte letošního Obscene? Pak vás tohle zaručeně nakopne! Protože na fest se vracejí DEVOURMENT!!! Dallas - to není jen americký televizní seriál. Je to také sídlo těchto maníků, kteří jsou po celém světě proslulí svým ztvárněním ultra těžkého slam brutal death metalu s nepříliš romantickými texty plnými porcování a masových vrahů.
Kluci mají na krku třicet let existence téhle krvavé hordy a neskutečná alba v čele s bestiálním "Molesting the Decapitated". Mezi poslední novinky patří přísun nové krve do sestavy, což bude jistě pro bandu přínosem. Není to nikdo jiný než riffmaniak Marvin ze STABBING!!!
Nezapomeň, že ti na krční tepnu DEVOURMENT zaútočí již ve středu na FESTIVALu OF ALL RIFFS jako řeznický zástupce brutal deathu!!!

OBSCENE EXTREME 2024 - 25th anniversary

Trutnov - Czech republic

July 3.-7. 2024

FB event: https://www.facebook.com/events/980427043277756

••• We are the OEF. Outside All Boundaries. Forever. •••

Follow us l Sleduj nás:

www.obsceneextreme.cz

https://store.obsceneextreme.cz

www.instagram.com/obsceneextreme

www.youtube.com/user/ObsceneExtremeFest

 


Publikováno: 22. 01. 2024
Autor: Bury

Fotogalerie