Nejbližší koncerty
INSANIA

Obscene Extreme Festival představuje další kapely pro rok 2024 - MANGER CADAVRE, MUTILATED JUDGE.

MOLOTOVŮV KOKTEJL VÝBUŠNÉHO HARDCORE!!! Jednou z finálních kapel pro výroční ročník Obscene Extreme 2024, budou tito výbušní Brazilci MANGER CADAVRE? Pro většinu Evropanů bude toto kvarteto neznámý pojem, ale vězte, že tady je, o co stát!!! Energický hardcore, skvěle říznutý crustem a death metalovými riffy, solidně podlazených nástrojů. To vše podpořeno chorobným zpěvem zpěvačky Naty. MANGER CADAVRE? jsou na světě od roku 2011 a na kontě mají solidní porci nahrávek a koncertů.
Doteď tito antiimperialisté hráli pouze na jiho-americkém kontinentě, ale letos se konečně vydávají na tour do Evropy a jedním z jeho zastávek bude i vystoupení na OEF!!! Nepropásněte je, show MANGER CADAVRE? bude totiž jako rána obuškem!!! Intenzivní a drtivé!!!

HLUKOVÝ SOUNDTRACK K APOKALYPSE!!! Fanoušci opravdu hlučného gore noise by měli zbystřit!!! Další premiérou na Obscene Extreme bude toto šílené duo ze španělského Bilbaa, MUTILATED JUDGE. Jejich naprosto extrémní noise/grind zní jako sluchový terorismus podpořený nekompromisními údery bubenického automatu, který dává MUTILATED JUDGE punc naprosté zvířeckosti!!!
Tento uši trhající buldozer existuje od roku 2013 a s jejich doteď šedesátipěti nahrávkami a třista koncerty po evropském a americkém kontinentu z MUTILATED JUDGE dělají jednu ze zásadních kapel tohoto brutálního anti hudebního stylu!!! Basový distortion, vyšinutý barbarský vokál, obscénnost a nahota. Co jiného bys na OEF čekal?!?

OBSCENE EXTREME 2024 - 25th anniversary

Trutnov - Czech republic

July 3.-7. 2024

FB event: https://www.facebook.com/events/980427043277756

••• We are the OEF. Outside All Boundaries. Forever. •••

Follow us l Sleduj nás:

www.obsceneextreme.cz

https://store.obsceneextreme.cz

www.instagram.com/obsceneextreme

www.youtube.com/user/ObsceneExtremeFest

 


Publikováno: 19. 01. 2024
Autor: Bury

Fotogalerie