Nejbližší koncerty
HEIDEN – Andzjel

Obscene Extreme Festival představuje další kapely pro rok 2024 - WALKING CORPSES, FLESHLESS.

EXTRÉMNÍ PŘÁNÍ K NAROZENINÁM!!! Tady opravdu není snadné něco napsat. Kapela, kterou nikdy nikdo neslyšel ani neviděl, rovnou na Obscene Extreme? Co to k sakru bude?!? Dobře, pár informací máme a podělíme se o ně. WALKING CORPSES, jak mnozí poznají z loga, bude pocta jedné skvělé kapele a její přelomové desce, na kterou přísahá drtivá většina fanoušků grindcore!!!
A jedním z nich je pochopitelně i ředitel Obscene Extreme - Čurby, kterému se tato extrémní čtveřice rozhodla dát narozeninový dárek v podobě kompletního přehrání jeho nejoblíbenější desky tak, jak ji on i vy všichni znáte z drážek vinylu, pásku kazety nebo nul a jedniček z CD!!! Tento Extrémní stav bude zkrátka vyžadovat i řádně extrémní odezvu!!!

2024 JE ROK OSLAV A VÝROČÍ PRO CELOU OEF RODINU!!! JEDNO SPECIÁLNÍ VÝROČÍ,ZAOBALENÉ DO SPECIÁLNÍ SHOW, K NÁM DOVEZOU LEGENDÁRNÍ ČEŠTÍ ŘEZNÍCI, STAVEBNÍ KÁMEN ČESKÉ DEATH METALOVÉ SCÉNY, FLESHLESS!!!
Vážení přátelé, dámy a pánové. Stejně jako je speciální rok 2024 pro náš festival, v rámci 25. výročí od prvního OEF, je tento rok také výjimečným pro českou death metalovou legendu FLESHLESS, jelikož právě tento rok slaví 30 let od vydání kultovního dema Grinding. No a to by bylo, aby nebylo, aby nezazněly legendární fláky z této nahrávky. A víte vy co?
Když slavíme všichni to výročí, pánové nám přislíbili, že Grinding zahrají kompletní od A do Z a to speciálně pro Obscene fanoušky! Tohle bude veliká jízda, která bude nezapomenutelná a neopakovatelná, takže, přátelé, věřte, o tohle nechcete přijít!!! FLESHLESS - Grinding show potvrzeno na OEF 2024!!!

OBSCENE EXTREME 2024 - 25th anniversary

Trutnov - Czech republic

July 3.-7. 2024

FB event: https://www.facebook.com/events/980427043277756

••• We are the OEF. Outside All Boundaries. Forever. •••

Follow us l Sleduj nás:

www.obsceneextreme.cz

https://store.obsceneextreme.cz

www.instagram.com/obsceneextreme

www.youtube.com/user/ObsceneExtremeFest

 


Publikováno: 15. 01. 2024
Autor: Bury

Fotogalerie