Nejbližší koncerty
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

MASTERS OF ROCK 2024 – 11. – 14. 7. 2024, VIZOVICE, Areál likérky R. Jelínek
VIZOVICE, malé městečko uprostřed zelených valašských kopců, čeká příští léto velká sláva! Mezinárodní rock-metalový festival MASTERS OF ROCK slaví své významné jubileum – 20. let a do areálu likérky R. Jelínek se v půlce července sjedou fanoušci z celého světa!  
Všech 44 kapel, které se představí na hlavní Ronnie James Dio Stage bylo již potvrzeno a můžeme s jistotou říci, že se jedná o dosud absolutně nejsilnější sestavu hvězd v dosavadní historii festivalu!
Oslava 20. výročí MASTERS OF ROCK začíná! Otvíráme exkluzivní prodej festivalových vstupenek!
Za cenu 3.100 Kč si je můžete objednávat do konce letošního roku, nebo do vyprodání této první emise vstupenek! V prodeji je také letošní novinka – VIP vstupenky na sezení na nově postavených tribunách PLATINUM, GOLD a SILVER s pohodlnými sedačkami a řadou dalších benefitů. 
Objednávky jsou od této chvíle otevřeny, zde: https://www.mastersofrock.cz/cs/masters-of-rock-vstupenky

A na jaké kapely se můžete v létě těšit? 

JUDAS PRIEST – existuje opravdu velmi málo heavy-metalových kapel, kterým by se podařilo dosáhnout takových úspěchů a takového celosvětového věhlasu, jako jsou legendární JUDAS PRIEST! V roce 2022 byla tato britská metalová ikona uvedena do světové rock & rollové síně slávy a v témže roce podnikla celosvětové turné ke svému neuvěřitelnému, 50. výročí, jehož součástí bylo i jejich památné vystoupení právě na festivalu MASTERS OF ROCK ve Vizovicích! Letos se k nám tato legenda vrací, tentokrát se zbrusu novým albem „Invincible Shields“, které spatří světlo světa 8. března 2024! První ochutnávky z něj už jsou venku! S JUDAS PRIEST nás čeká další nezapomenutelná show, která se zapíše výrazným písmem do historie tohoto festivalu!

BRUCE DICKINSON - známý po celém světě jako jeden z největších a nejvýraznějších heavymetalových vokalistů všech dob, vydává na začátku roku 2024 zbrusu nové sólové album s názvem „The Mandrake Project“ a právě to přijíždí představit do Vizovic! Bude to jeho premiérová show na Masters of Rock a bude to senzační a velkolepá, jeho neutuchající energií nabitá show, na kterou budete dlouho vzomínat! „The Mandrake Project“ je již sedmým Dickinsonovým sólovým počinem a sám Bruce o něm říká: „Toto album pro mě bylo velmi osobní cestou a jsem na něj nesmírně hrdý“.

AVANTASIA – pogratulovat k 20. letům festivalu Masters of Rock přijede i Tobias Sammet se svou věhlasnou metalovou operou AVANTASIA! Tato dechberoucí metalová opera vyjede v příštím roce pouze na pár pečlivě vybraných festivalů. 20. výročí Masters of Rock je jedním z těch jistých. Je to už víc jak 20 let, co si Tobias Sammet rozhodl splnit si svůj sen a dát dohromady dosud nevídaný sólo projekt, ke kterému přizval své hudební vzory a idoly. Od té doby jsme měli tu čest zhlédnout několik jeho dechberoucích hudebních příběhů v jeho podání a v podání mnoha legendárních hostujících umělců. AVANTASIA jednou z hlavních kapel rockového světa a přiváží vždy senzační a nevšední podívanou!  

ACCEPT – německá vlajková loď klasického heavy-metalu zakotví ve Vizovicích, aby spolu s vámi také oslavila velké narozeniny tohoto festivalu! ACCEPT nedávno vydali fantastickou limigtku „Decade of Defiance“, jako symbol a prohlášení skutečné odolnosti, neústupné síly hudebního nasazení, vize a svědectví o jednom z nejúspěšnějších návratů v historii heavy metalu! ACCEPT navíc finišují s nahráváním dalšího nového, již 17. alba v produkci slavného Andyho Sneapa, takže čekejte salvu nejen slavných Accept hitů!

20. výročí festivalu MASTERS OF ROCK přijede oslavit celá řada dalších velkých rock-metalových hvězd, tady je jejich kompletní výčet:
JUDAS PRIEST, BRUCE DICKINSON, AVANTASIA, ACCEPT, ELECTRIC CALLBOY, THE RASMUS, ALESTORM, CAVALERA – The Morbid Devastation, DORO – The Best Of 40 Years, STRATOVARIUS, SODOM, KK´s PRIEST, RAGE a Lingua Mortis Orchestra – 40 Years, MOONSPELL, SOILWORK, DYNAZTY, CYHRA, SIRENIA, DELAIN, TURMION KÄTILÖT, UNLEASH THE ARCHERS, SERIOUS BLACK – 10th Anniversary, DIE HAPPY – 30th Anniversary, ANNISOKAY, MELECHESH, DALRIADA, AMALGAMA, ELEINE, MONUMENTS, SLOPE, TRI STATE CORNER, ANY GIVEN DAY, FIXATION, WYTCH HAZEL, ADAM´s PARADE, SKYEYE, EXIT, OSYRON, COLD SNAP, METALINDA – 40th Anniversary, SYMFOBIA, FLERET, GATE CRASHER, DENOI
Letní festivalová sezóna je rozjetá naplno!  VIZOVICE a jubilejní, 20. ročník festivalu MASTERS OF ROCK 2024 vám otvírá svou náruč. Přijměte pozvání a oslavte 20 let metalu společně s námi!

 


Publikováno: 05. 12. 2023
Autor: Johan

Fotogalerie