Nejbližší koncerty
ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)

Obscene Extreme Festival představuje další kapely pro rok 2024 - HAEMORRHAGE, PHANE, HOLYCIDE.

WE ARE THE GORE!!! Ano, We are the Gore!!! Při zvolání tohoto sloganu je naprosto jasné, kdo se na prknech Obscene Extreme festivalu už pošesté objeví!!! Mistři krvavého gore, jedni z těch, kteří definovali styl Gore Grindu, španělská pětice HAEMORRHAGE!!! Už od prvního alba "Emetic Cult" jasně ukazují, co to je věrnost stylu a jejich grindcore s punkovým feelingem je prostě nezaměnitelný!!!
Stejně tak zkrvavená Lugubriousova tvář a doktorské obleky zbylých čtyř patologů jsou poznávacím znamením, se kterým nám HAEMORRHAGE ukázali na OEF už v roce 2001 neskutečnou show, na kterou vzpomínáme dodnes!!! Tady není potřeba více slov. HAEMORRHAGE, vítejte zpět!!! Bude se řezat!!!

KANADSKÝ HARDCORE PUNK URAGÁN, PHANE!!! Připravte se na pořádný punkový uragán v podobě nájezdu na Evropu od kanadských chuligánů PHANE. Tihle maníci dokáží dostat kotel slušně do varu. Na pódiu to vře, pod pódiem to bude totální mela. Důkazem budiž jejich hromady odehraných koncertů po celé Severní Americe (Kanada, USA, Mexiko).
Hardcorem napuštěnej punk ve stylu Discharge, Broken Bones, Varukers nebo GBH. Klasický UK82 zvuk, mixnutej jejich originálním přístupem a výsledkem není nic jiného než unikátní PHANE styl. Postavte číra do pozoru, na Obscene Extreme přichází PHANE!!!

THRASH ÚDER PŘÍMO DO KSICHTU!!! Ve Španělsku se thrash metalu evidentně daří!!! Další skvělou bandou nebo spíše projektem v thashovém ranku z této monarchie jsou HOLYCIDE. Kapela, která byla založena naším dlouholetým kamarádem a velkým podporovatelem Obscene Extreme festivalu, Davem Rottenem, ze slovutných Avulsed!!!
Už v roce 2004 se Dave obklopil lidmi, se kterými začal pracovat na thrash metalovém projektu, ale jak už to tak bývá, sestava se mnohokrát měnila a HOLYCIDE měli nejednu pauzu, nicméně dodnes hrají vysoce kvalitní a kurevsky chytlavou thrash řežbu, kterou můžete slyšet na jejich nahrávkách a se kterou HOLYCIDE přijedou na Bojiště!!! Toto bude vystoupení ostré jak břitva a intenzivní jako pěstí do tváře!!!

OBSCENE EXTREME 2024 - 25th anniversary

Trutnov - Czech republic

July 3.-7. 2024

FB event: https://www.facebook.com/events/980427043277756

••• We are the OEF. Outside All Boundaries. Forever. •••

Follow us l Sleduj nás:

www.obsceneextreme.cz

https://store.obsceneextreme.cz

www.instagram.com/obsceneextreme

www.youtube.com/user/ObsceneExtremeFest

 


Publikováno: 30. 11. 2023
Autor: Bury

Fotogalerie