Nejbližší koncerty
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

Obscene Extreme Festival představuje další kapely pro rok 2024 - DROPDEAD, ROMPEPROP.

UNITED STATES OF HARDCORE!!! Tito borci opravdu spojují všechny možné světy extrémní muziky!!! A není to nikdo jiný než legendární crossover hardcore, thrashe, punku, grindu a kdovíčeho ještě, DROPDEAD!!! Není tady snad nikdo, kdo by je neznal, protože DROPDEAD to táhnou už od roku 1991, takže to už je dlouhých, ale plodných třicet dva let!!! A přes to všechno jejich muzika zní stále svěže, nasraně a výbušně, jako by jim bylo pořád osmnáct!!! Důkazem budiž poslední deska DROPDEAD, která je prostě skvělá a tady americké kvarteto ukazuje, kdo je králem žánru!!!
Rychlost a absolutní erupce hardcorové nasranosti jdou ruku v ruce s naléhavými proklamacemi zpěváka Boba a věřte, že tento chytrý pán má v dnešní době opravdu, co říct!!! DROPDEAD budou bojovat potřetí na trutnovském Bojišti a rozhodně opět vyhrajou!!! Jako vždy!!!

POSLEDNÍ GROTESKNÍ, OBSCÉNNÍ A EXTRÉMNÍ GORE TANEC!!! Ano, jsou zpět!!! Naši staří známí ROMPEPROP se po několika letech rozhodli udělat svým fans radost a pro příležitost výročního Obscene Extreme festivalu se dávají dohromady na jednu jedinou speciální show!!! Všem, kdo na OEF jezdí, nemusíme předesílat, že show ROMPEPROP jsou vždy událostí, která roztančí maximální moshpit a dá do pohybu kompletní obscénní maškarní rej!!! A není třeba myslet, že to i tentokrát bude jinak. Goregrind tohoto holandského tria je přesně to, co chceš slyšet.
Skotačivé, taneční pasáže kombinované s údernými blastbeaty, podlazenou stěnou zvuku, boosterované kytary a basy a zvracejícího zeefektovaného vokálu. Je velmi pravděpodobné, že toto bude úplně poslední vystoupení ROMPEPROP vůbec, takže neváhej a přidej se do kotle plného potu a krve!!! Šílenství se jmenuje ROMPEPROP!!!

OBSCENE EXTREME 2024 - 25th anniversary

Trutnov - Czech republic

July 3.-7. 2024

FB event: https://www.facebook.com/events/980427043277756

••• We are the OEF. Outside All Boundaries. Forever. •••

Follow us l Sleduj nás:

www.obsceneextreme.cz

https://store.obsceneextreme.cz

www.instagram.com/obsceneextreme

www.youtube.com/user/ObsceneExtremeFest

 


Publikováno: 24. 11. 2023
Autor: Bury

Fotogalerie