Nejbližší koncerty
  • 24. 05. 2024MORTHYMER Mysteriózní persona, které dali život členové ...
  • 25. 05. 2024Warm-up festivalu Pod parou míří i do Ostravy! Vystoupí T...
  • 27. 05. 2024NO FUCKER - d-beat & rawpunk z New York City, známý mj. d...
  • 29. 05. 2024Violent Way (USA) + Remdik (SK)
  • 31. 05. 2024Ráďa & Pepča proudly present: "Jen pro ten dnešní den sto...
  • 03. 06. 2024HIGH ON FIRE (USA) + REPELENT SS
  • 06. 06. 2024FOSCØ (ESP) - screamo https://fosco.bandcamp.com/album/g...
  • 07. 06. 2024999 (uk), The Fialky (cz)
HEIDEN – Andzjel

Obscene Extreme Festival představuje další kapely pro rok 2024 - NECRO BART INFERNO, DYING FETUS, SEDEM MINÚT STRACHU.

BOUŘE NOISECOROVÝCH PENZISTŮ!!! Ale tak toto bude opravdová lahůdka pro všechny pamětníky a milovníky přeškrtnuté noty!!! Vy, kdo milujete ten nejhlučnější a nejextrémnější styl zvaný Noise Core, zbystřete!!! Pokud vám nejsou neznámá jména kapel W.B.I. a Necrophiliacs, máte se na co těšit. Pánové z těchto kapel se nedávno sešli, aby ukuchtili společný projekt, kterýžto se ukáže pouze jedinkrát, a to na podiu OEF 2024!!!
Název tohoto jednorázového projektu je NECRO BART INFERNO a dovolíme si tvrdit, že toto bude opravdové hlučné inferno!!! Tito skoro penzisti a velcí fanoušci Obscene Extreme přijedou popřát festivalu a přivezou svoji hlučnou "Bouři od Baltu"!!! Připravte si chrániče sluchu!!! Budete je potřebovat!!!

DYING FETUS - HLADINA ADRENALINU ZATRACENĚ VYSOKO!!! Matky se už třesou a všichni psi v okolí se rozštěkali... Slyšeli jste už tu novinu? DYING FETUS přijedou poprvé na Obscene do Trutnova. Kurva tak to bude nezapomenutelný kotel!!!
Fetusáci jsou již několik let podepsáni pod Relapse Records a právě vyvrhli své nové album "Make Them Beg For Death", které momentálně boří žebříčky hitparád. Klukům se povedl husarský kousek a tímto albem se vrátili do dob, kdy každá skladba byla klenotem. Zrodilo se dílo, které zlomí novou generaci, jako nás zlomily "Killing On Adrenaline", "Grotesque Impalement", "Destroy The Opposition" a "Stop At Nothing".
Je čiré rouhání, že nám John Gallagher a jeho kumpáni celá ta léta neodpustitelně unikali z trutnovského repertoáru, ale tomu je konec! Lidská továrna na moshpity se blíží a je čas všechny ty šílené hymny naprat do davu!!!
Důležitý detail: Dobrovolní dárci orgánů, masochisté, lidé s vysokým prahem bolesti a fanoušci se slabým pudem sebezáchovy by měli zpozornět, protože létající končetiny nad vašimi hlavami mohou být právě ty vaše!!!

PŘIPRAVTE SI CHRÁNIČE SLUCHU!!! SEDEM MINÚT STRACHU. Pro fanoušky toho největšího extrému už dostatečně známé jméno. Hluková destrukce, která vznikla ovlivněním dvou zásadních noisecorových kapel Seven Minutes of Nausea a Fear of God v roce 2012, kdy ovšem jen bubeník byl schopen vůbec trošku hrát a zbytek kromě tvrdého pózování neuměl nic!!! A to se dle slov samotných protagonistů dodnes nezměnilo, ale SEDEM MINUT STRACHU svůj noise opravdu umí a výčet jejich nahrávek a koncertů po celém světě to jen potvrzuje!!!
Na Obscene Extreme už tato slovenská čtveřice hrála a popravdě nám všem za sedm minut jejich produkce solidně vyčistila uši!!! A rozhodně tomu nebude jinak i tentokrát!!!

OBSCENE EXTREME 2024 - 25th anniversary

Trutnov - Czech republic

July 3.-7. 2024

FB event: https://www.facebook.com/events/980427043277756

••• We are the OEF. Outside All Boundaries. Forever. •••

Follow us l Sleduj nás:

www.obsceneextreme.cz

https://store.obsceneextreme.cz

www.instagram.com/obsceneextreme

www.youtube.com/user/ObsceneExtremeFest

 


Publikováno: 02. 11. 2023
Autor: Bury

Fotogalerie