Nejbližší koncerty
  • 26. 10. 202420 let legendární Jedové chýše neboli Skleníku. Přát bla...
  • 26. 10. 2024– Arthemion – Interitus – Dark Angels – Sukkhu – Vstup: ...
  • 27. 10. 2024METAL THERAPY - Modrá Vopice (Praha) kapely: In the Abyss...
  • 28. 10. 2024Tady by se nabízelo na sebe hodit i nějákej ten halloween...
  • 08. 11. 2024Dostala se nám do rukou možnost pomoct legendárním Japonc...
  • 13. 11. 2024Švédská heavy metalová kapela Lucifer vyráží na turné, je...
  • 18. 11. 2024Benighted a Baest vyrážejí na turné a jednou ze zastávek ...
  • 21. 11. 2024https://pandemia-deathmetal.cz/ https://bandzone.cz/dysa...
DYING PASSION - Skylor

MOCNĚ SLAVÍME - GUTALAX = 15 LET, OEF = 25 LET!!! TO BUDE TANEC!!! Je málo kapel, které lidi buď naprosto milují, nebo nenávidí a tato je jedna z nich. Český groove extrém plný extrémních exkrementů, GUTALAX!!! Kapela, která za svůj raketový vzestup, může taky tak trochu poděkovat svému prvnímu vystoupení na Obscene Extreme v roce 2012, kdy tento hovenný kvartet ještě málokdo znal. Po 15 letech a třech albech jim leží doslova celý svět u nohou, aniž by GUTALAX o píď uhnuli ze své cesty lemované toaletními potřebami. Jak všichni víte, toto bude velmi taneční záležitost, vystoupení plné legrace, což je ideální spojení této dvojité oslavy. GUTALAX totiž slaví své patnácté výročí, a vězte, že to bude na prknech OEF velká show, kterou naperou ve spojení s jejich diskotékou, do vašich těl!!! Věřte, že tito čtyři diarrheroes se na vás těší tak jako vy na ně!!! Toto bude tanec!!!

ŽÁDNÉ BALADY! ŽÁDNÉ KOMPROMISY! PROSTĚ SLAM AS F*CK!!! Králové slamu se po 6 letech vrací dobýt Trutnov! Ano, tušíte správně, jde o KRAANIUM! Protože, kdo dokáže rozžhavit kladiva do nepříčetnosti víc, když ne oni!!! Nejenergičtější extrémní žánr nové generace v podání těchto potetovaných maníků působí jako jedna neuvěřitelná exploze smyslů a pro milovníky circlepitů by bylo chybou, nechat si ujít tento nezapomenutelný zážitek! Otázkou pro kapelu je, zda se po 10 letech dočkáme pokračování "Chronicles of Perversion".

ÚTOK EXTREMNÍHO HARDCORE!!! Toto bude bolet!!! Brněnská squadra SEE YOU IN HELL, se vrací po šesti letech na prkna Obscene Extreme. Maximálně energická jízda v brutální rychlosti a destruktivní vize zpěváka Jožky, který proklamuje konec světa v absolutní koncertní extázi. Po smrti předáka kapely Filipa, před sedmi lety, stála kapela před rozhodnutím pokračovat nebo skončit, ale k všeobecné radosti borci pokračujou dále a jsou stále aktivní jak v koncertní, tak vydávací činnosti. Nová deska "Do Smrti a Ještě Dál" co nevidět uzří světlo světa a rozhodně čekáme pořádný masakr, který borci předvedou i na půdě Obscene Extreme, na půdě šílenství!!!

GRINDEROS ANARCHOS MEXICOS!!! Grindcore a Mexiko. Extrém k extrému!!! Jak by toto spojení nemohlo fungovat, když na OEF už z Mexika hrála nejedna skvělá banda, která za sebou na Bojišti zanechala hlubokou brázdu. A někteří se dokonce i vrací, což je případ grindových ANARCHUS, kteří se vrací na výroční Obscene Extreme po šesti letech!!! Jedna z nejstarších grindcorových kapel na jihoamerickém kontinentě, která vznikla v roce 1987 a od té doby se jejich muzika nemění, snad se jen stávají lepšími mistry nástrojů!!! ANARCHUS jedou opravdu přímočarý grindcore, bez kudrlinek, a tak zuřivě jak to umí pouze a jen jihoamerické kapely!!! On život v korupci a narco kartely ovládané zemi nebude žádná legrace!!! Tohle nebude záležitost bílé čáry, ale grindcorového pekla!!!

OBSCENE EXTREME 2024 - 25th anniversary

Trutnov - Czech republic

July 3.-7. 2024

FB event: https://www.facebook.com/events/980427043277756

••• We are the OEF. Outside All Boundaries. Forever. •••

Follow us l Sleduj nás:

www.obsceneextreme.cz

https://store.obsceneextreme.cz

www.instagram.com/obsceneextreme

www.youtube.com/user/ObsceneExtremeFest

 


Publikováno: 15. 09. 2023
Autor: Bury

Fotogalerie