Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

Máte nachystané letošní diáře? Je totiž nejvyšší čas zapsat si do nich první koncerty, které v roce 2023 chystáme! Jako první přijde na řadu únorový Šelest #4, další z našich hudebních nocí, na kterých můžete objevovat rytmy a melodie z celého světa. V únoru přijedou i Neptunian Maximalism a plánujeme i dál do budoucna – v květnu se do Prahy vrátí Lingua Ignota.

Se čtvrtým ŠELESTEM se 4. února přesuneme do klubu Bike_Jesus. Line-up v čele s „Nilským démonem” Authentically Plastic, Mookiem z barcelonského kolektivu Jokkoo a spolupracovníkem Arcy Safety Trance (dříve vystupujícím jako Cardopusher) si pohraje s žánry od baile funku, regaettonu, přes industriál i techno. Těšit se ale můžete na mnohem víc, žánrovou pestrost i aktuální klubový zvuk můžeme zaručit. Zmiňovaný kolektiv Jokkoo se navíc v Česku představí vůbec poprvé a naše zkušenost z ugandského festivalu Nyege Nyege říká, že se zapotíme.

Event na Facebooku
Předprodej

Drone metal i free jazz v podání Neptunian Maximalism rozezní 11. února prostory Underdogs’. Kapela vyráží na turné s doposud nejpovedenějším albem Éons, které média přirovnávají k tvorbě King Crimson. Neptunian Maximalism nadchli i návštěvníky Le Guess Who? a na koncertech poctivě zaplní celé pódium. Když jsme byli na Smíchově loni s Benem Frostem, padala ze stropu omítka. Uvidíme, jak to bude tentokrát, v Česku se kapela navíc představí vůbec poprvé. 

Na květen pak plánujeme koncert Kristin Hayter, která vystupuje jako Lingua Ignota. Jedinečná příležitost naživo slyšet její nejnovější album Sinner Get Ready i další dvě nahrávky z posledních let, ke kterým se na dalších turné nechce vracet. Bolest i smíření a k tomu tradiční apalačské nástroje. Vstupenky mizí opravdu hodně rychle a synagoga na Palmovce je komorní prostor. Neváhejte.


Publikováno: 18. 01. 2023
Autor: Johan

Fotogalerie