Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)

Na záznam festivalu, který proběhl online v neděli 19. 12. 2021, se můžete podívat na YT.

Zahrály kapely:

  • REFORE
  • KANDAR
  • PRŮMYSLOVÁ SMRT
  • EXORCIZPHOBIA
  • BAHRATAL

REFORE
(old school thrash metal / Štítná nad Vláří)
A začátek koncertu obstarají Refore! Tahle nadějná parta letos vydala úspěšné album Built to Nothing a do Polné přiveze svůj super kvalitní thrash metal s ostrýma a řezavýma kytarama ve stylu Kreator / Exodus, a bude to nářez! Tak přijďte včas!

KANDAR
(sick horror metal / grindcore / Brno)
A je tu tahle vykutálená partička z Brna, hrající metalický grindcore typicky moravského střihu s texty inspirovanými nejšílenějšími horrorovými filmy všech dob! Vrací se v nich Ash z EVIL DEAD připravený spustit finální masakr zombies jednoruční motorovou pilou, či postavičky z kultovních a naprosto šílených filmů studia TROMA FILMS! Kandar vás rozsekají svým namakaným hrubým grindcorem s kanálním vokálem a typickým komiksovým manga přístupem! Grind on!

PRŮMYSLOVÁ SMRT
(extreme metal / thrash / grindcore / Jihlava)
Tihle zabijáci původem z Polné mají v současnosti těsně před vydáním svého nového alba, jehož realizace proběhla s mezinárodní účastí umělců a osobností na metalový scéně velice dobře známých, a na koncertním setu v Polenském klubu vám novej matroš představí ve svým typickým stylu - se vztyčeným prostředníčkem a s úsměvem od ucha k uchu vás pošlou doprdele než bys řekl GRIND, a převálcujou vás svým typickým originálním grindcorem s drtivými thrash metalovými riffy made by Průmyslová smrt, a svojí vyhlášenou divokou pódiovou show vás semelou na prach!

EXORCIZPHOBIA
(bay area thrash metal / Trutnov)
A máme tu jednu z nejlepších metalových part v Česku, která se svým posledním albem Digitotality slaví úspěchy po celém světě, dokonce vyšla i japonská (!!!!) verze tohoto CD! Exorcizphobia je jednou z koncertně nejčilejších kapel u nás, odehrála stovky koncertů u nás i v zahraniční, a jela turné např. i v daleké Izraeli, kam se mnoho tuzemských part nepodívalo! Borci valí americkej thrash style, takže vás v Polné rozsekají svou porcí excelentního thrash metalu ve stylu Metallica, Exodus nebo Anthrax, ovšem zde navíc citelně smíchaným se starým americkým hardcorem ve stylu The Accüsed! Připravte se na moshpit! Exorcizphobia jede jako mašina a její drtivý thrashový riffy vás rozsekají na třísky a borci tak zatopí pod kotlem, že vás pošlou z moshpitu rovnou komínem vzhůru!

BAHRATAL
(extreme black metal / Praha)
Nejsurovější ze surových, nejtvrdší z nejtvrdších, nejrealističtější z fantastů, mistři kovu a meče, mistři nejčernějšího horroru! Tahle temná vlajková loď současný metalový scény v Praze je tvrdej ořišek i pro ty nejurputnější metalisty, jejich show je nekompromisní a surreálná, přesto tvrdá a opravdová, stejně jako sám život, a stejně jako ten vám dá pořádně přes držku! Ať už pomocí kytary nebo palcátu, corpsepaintu, nebo svým nekompromisním tvrdým přístupem k životu, hudbě i pódiový show! Tohle dělo je nabitý a hlaveň míří na vás! Připravte se na na nářez! Nejhustší pódiová kapela v Česku vůbec přijíždí do Polné na Metalurgia festival vol. 2 ustřílet vaše pořádný metalový pařby chtivý palice! Polenský klub svým nekompromisním black metalovým válcem rozemele na sračku a Polná lehne popelem!

EXTRAS:
Stejně jako u prvního ročníku je udělaný
METALURGIA FESTIVALOVÝ MERCH!!!!
Čekuj FB Průmyslová smrt pro novinky a fotky!!!!

Info: https://www.facebook.com/prumyslovasmrt


Publikováno: 20. 12. 2021
Autor: Johan

Fotogalerie