Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
TELEPATIE VI

Obscene Extreme Festival zveřejnil další kapely, které se zůčastní letošního ročníku.

GOD DETHRONED – ZAPÁLILI (ONEN) SVĚT JIŽ PŘED 30 LETY!!! Navzdory tomu, že GOD DETHRONED vydali za svoji tři desetiletí trvající extrémní metalovou cestu již 12 desek, v českých zemích živě moc nehráli. Na OEF zahrají poprvé. Od svého vzniku v roce 1991 vydalo toto nizozemské komando skvělá alba od debutu The Christhunt (1992) přes Bloody Blasphemy (1999) až po The Toxic Touch (2006). Po krátké dvouleté přestávce se kapela v roce 2014 znovu dala dokupy s tím nejlepším blackened death metalem, který vždy hráli. Od svého comebackového alba The World Ablaze (2017) a nejnovějšího alba Illuminati (2020) vytvořili doposud nejsilnější písně, které zničí arénu OEF. Silní, brutální a temní – GOD DETHRONED!!!

MLADÁ THRASHOVÁ KREV MÍŘÍ VYSOKO!!! Jednou z posledních kapel letošního ročníku Obscene Extreme je mladá smečka thrashových vlků, FAÜST!!! FAÜST vletěli na scénu jako tornádo, hned po konci jejich bývalé kapely Coldblooded Fish, a způsobili tady solidní vítr. Vytříbené thrashové riffy v nejlepší tradici stylu si nezadají s legendami jako Slayer, Exodus a jinými. A do toho frenetická live show, kterou jsme zažili při loňské „Bojiště žije“ akci!!! Nezůstal tam tehdy kámen na kameni!!! FAÜST se nedávno rozrostli z tria na čtveřici a na prknech OEF se nám v této sestavě poprvé předvedou!!! Thrash the trash!!! Bez kompromisu!!!

KRÁL ZEMŘEL, AŤ ŽIJE KRÁL!!! Je to už 25 let, kdy se dala dohromady tato extrémní úderka. GRIDE, kdo by je neznal!!! Smečka, která si prošla za svojí existencí hromadou veletočů, latentních rozpadů, ale až ten poslední opravdu ukázal cestu, kterou si GRIDE vybrali a dle nás se jedná o tu nejlepší možnou!!! Nápad, nechat scvrknout sestavu na trio skvělých muzikantů a nechat bijce Čerta zpívat, byl nápad za milion, protože podat extrém, který GRIDE hrají s takovou dávkou energie, umí opravdu jen oni!!! GRIDE budou na OEF už po několikáté, ale tento rok to bude opravdu speciální!!! Oslavte to s nimi!!!

MAXIMÁLNÍ INTENZITA CHAOTICKÉHO BLASTCORE!!! Pokud jste příznivci složitých rytmů, psycho aranží a to vše v neuvěřitelně zběsilém podání, jste tady správně. Pražské kvarteto PERFECITIZEN přesně tyto nuance splňuje a ještě mnohem více!!! PERFECITIZEN vznikli na troskách psychopatů Alienation Mental a zdárně pokračují ve vizích svých předchůdců, ovšem mnohem intenzivněji. Nekompromisní chaos, až uvolněnost free jazzu, ale přitom přesně šlapající neurotický blastcore!!! Tato schizofrenní nálož, která se jmenuje PERFECITIZEN a na prknech OEF bude už podruhé, nám určitě nedá ani na vteřinu vydechnout!!!

PRAŽSKÝ PUNK ROCK'N'ROLLOVÝ OHEŇ!!! Co by to byl za Obscene Extreme bez extrémního rock'n'rollu!!! Vem trošku Discharge, kousek Motörhead, špetku Exploited a vytuň to skvělými metalovými sóly a máš je tady. JUST WÄR!!! Známá čtveřice rock'n'rollových bojovníků s punkovým přístupem, která pochází z undergroundu pražského Žižkova. JUST WÄR, posledních několik let, těžce nakopává prdel punkáčům a metalistům po celé Evropě a slaví poměrně velký úspěch, protože tato rychlá, agresivní, ale přesto melodická muzika, lidi spojuje!!! Na spadnutí mají několik nových nahrávek a určitě nám z nich něco živě předvedou!!! JUST WÄR!!! Bude to pekelná jízda!!!

FLESHLESS - NECHUTNĚ CHUTNÉ FAŠÍRKY Z DOMÁCÍ SCÉNY!!! Ukojit a rozdrtit, to je poslání děčínských FLESHLESS!!! Toto monstrum nikdy nespí a nikdy nezklame, na to vemte jed! Už od roku 1993 se šíří jejich jméno nejen pulzujícími žilami československého undergroundu, ale jsou velmi dobře známí po celém světě a naživo na i pod jejich pódiem tryská krev a pot poctivé muziky a zábavy. Milují všechny klony death/grindingu a přesně toto nakládají do svých ložisek masových symfonií. Vláďa a jeho armáda přicházejí potěšit naše duše s blaženým úmyslem si na nich pochutnat!!!

HATE - zčernalá nenávist z Varšavy!!! Tááák... poslední kapela pro OEF 2021 je tu!!! Čeká vás mohutná porce promakaného death metalu té nejvyšší kvality!!! Dlouholetá polská smrtka, která kosí na scéně už brutálních 30 let, k nám přijedete roztáhnout svá smrtící křídla!!! Je až s podivem, že na OEF zahrají vůbec poprvé!!! Tutově nás dostanou nejen posledním monumentálním albem "Auric Gates Of Veles", který je fakt precizní bombou v jejich diskografii. Celá jejich tvorba voní Polskem (všichni víme, jaké skvosty nám tahle země přinesla), čímž je také velice snadno identifikujeme! Uvidíme se při jejich setu, kde bude stříkat krev! Co myslíte, kdo si víc užije, my anebo kapela, která o OEF do teď pouze poslouchala neuvěřitelné

Facebook

Web

 

 


Publikováno: 07. 07. 2021
Autor: Bury

Fotogalerie