Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
Heathen Convention 2024

Obscene Extreme Festival zveřejnil další kapely, které se zůčastní letošního ročníku.

MLADÁ KREV VYSTRKUJE ROHY!!! Uff, tak toto bude nářez!!! SCHIZOPHRENIA, mladá belgická čtveřice, která operuje na hraně thrash a death metalu s osmdesátkovým odpichem, si rozhodně zaslouží vaši pozornost!!! Špinavý a naštvaný thrashing s příměsí dalších extrémních stylů, přináší opravdovou různorodost, do toho parádní sóla a máme tady něco pro fanoušky Dark Angel, Sepultury nebo třeba Slayer!!! Poslechněte si jejich, zatím jediné EP „Voices“ a žasněte jako my, protože to nás přesvědčilo k tomu, SCHIZOPHRENII dovézt na prkna Obscene Extreme!!! Kurva, jo!!!

NECHUTNÉ VZPOMÍNKY NA RYZÍ DEATH METALOVOU DOKONALOST - SKELETHAL!!! SKELETHAL, kteří pochází z francouzského Lille, se stali jednou z nejlepších kapel z New Wave of Old School Death Metalu. Skupina byla založena v roce 2012 a vydala demo a dvě EP pod vlivem klasického švédského death metalu Dismember/Carnage. Skupinu založili Gui Haunting (zpěv, kytary) a Jon Whiplash (bicí, basa), aby v roce 2017 vydali vynikající debutové album „Of The Depths…“. Jen o rok později Jon opustil kapelu a SKELETHAL se stali regulérní čtyřčlennou skupinou čerpající převážně z amerického death metalu. S novým bubeníkem Lorenzem Vissolem z belgických black - speed metalistů Bütcher se SKELETHAL přesunul do nové éry. Jejich nová nahrávka "Unveiling the Threshold" je jednou větou, jako by se švédští Carnage pokusili o hraní "Altars of Madness" od Morbid Angel. Velmi rychlé, komplexní a posíleno drtivým zvukem švédských kytar - to je okouzlující nahrávka. Jsme nadšení, že letos zahrají na OEF - SKELETHAL!!!

NESMRTELNÁ JISTOTA GRINDCOREOVÉ CESTY!!! Když jde o Obscene Extreme a jeho stěžejní grindcore žánr, nemohli jsme zapomenout na kapelu, která festival podporuje a hraje na něm už od jeho začátků, pardubické bardy NEEDFUL THINGS!!! Letos to bude už po šesté, opět po nové nahrávce a tentokrát i s novým zpěvákem. Nekompromisní grindcore amerického střihu, jedni z posledních, kteří drží prapor opravdu čistého grindcore v České republice!!! Velcí lenoši, kteří ale paradoxně hrají po celé zeměkouli!!! To vše jsou NEEDFUL THINGS!!! Grindcore v nejryzejší podobě!!!

Facebook

Web

 


Publikováno: 12. 06. 2021
Autor: Bury

Fotogalerie