Nejbližší koncerty
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

Obscene Extreme Festival zveřejnil další kapely, které se zůčastní letošního ročníku.

ŠVÉDSKÉ CRUSTOVÉ KORUNKY NA OSTRAVSKÝ ZPŮSOB!!! Jeden z dalších projektů hyper agilní dvojice neuchopitelných ostravských muzikantů Viki - Skulda. Tentokrát jde o bandu KULMA, která už existuje více než dekádu!!! Maximálně zrychlený crustcore na švédsko-britský způsob s neuvěřitelným řevem zpěvačky Utte Fitty!!! Žádná femme fatale, ale una bestia!!! KULMA jede na plný kotel, a když říkají, „až budu mít čas, budu hrát sludge“, tak vězte, že na OEF to nehrozí!!!

NĚMEČTÍ DEATH METALOVÍ TITÁNI ENDSEEKER ROZDRTÍ PÓDIUM OEF!!! Jsme nadšeni, že ENDSEEKER přijedou zahrát své vražedné skladby ze svého třetího alba "Mount Carcass" vydaného v dubnu 2021 u Metal Blade Records. Toto hamburské kvinteto bylo založeno v roce 2014, aby se rychle dostalo do prvotřídní death metalové ligy prostřednictvím intenzivních koncertních aktivit hned po jejich debutovém albu "Flesh Hammer Prophecy" z roku 2017. Jejich převzaté skladby "Supposed to Rot" (Entombed) a "Powder Burns" (Bolt Thrower) byly poctou jejich inspiracím a ukázaly, co jejich hudba přinese. Směs brutality, melodie a švédského kytarového zvuku se stala jejich ochrannou známkou, která je dostala pod křídla Metal Blade Records pro jejich druhé album "The Harvest". Jejich nové album "Mount Carcass" přichází s masivním švédským death metalovým kytarovým zvukem, který připomene fenomenální album "Death Metal" od Dismember. ENDSEEKER ale svou muziku okořenili řadou chytlavých melodických linek, komplexní rytmikou a zvukem bicích, čímž si našli svůj vlastní zvuk a styl. Připravte se na roztrhání - moshpit OEF bude rozdrcen na kousky!!!

PAŘBA V CROSSOVER THRASH STYLU!!! Dalším novicem na Obscene Extreme, ale rozhodně ne v Evropě, jsou izraelští thrasheři BLACK SACHBAK!!! Skvělý crossover thrash metal s jemným punkovým kopem, hardcorovou zuřivostí a melodickými sóly navrch!!! Toto vše obsahuje hudba BLACK SACHKBAK, thrashového kvarteta z Tel Avivu!!! Borci mají za sebou už více než deset let hraní a jejich živé vystoupení, které jsme viděli, nám velí tyto pařící šílence přivézt i vám. Tak jedem...1,2,3,4...MOSH!!!

Facebook

Web

 

 


Publikováno: 09. 06. 2021
Autor: Bury

Fotogalerie