FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

Obscene Extreme Festival zveřejnil další kapely, které se zůčastní letošního ročníku.

BOWELFUCK!!! Toť zástupce agresivního, skvěle zahraného a kosti drtícího grindcore!!! Pravda, není už mnoho takovýchto kapel v České republice, co by držely prapor opravdového grindcore, ale BOWELFUCK jimi určitě jsou!!! Trojice z hlavního města to předvádí už více než jednu dekádu a pro jejich kvality je rádi, podruhé, pozveme na prkna Obscene Exreme, aby vám svým uragánem protočili mařeny!!! Pánové, na značky!!!

Oldschoolový, pathologický grindcore v hlavní roli se třemi těžkými váhami české gore/grindové scény: Bilos (Malignant Tumour), Jürgen (Ahumado Granujo, Ingrowing ..) a Hary (Pathologist). Forenzní maniaci SICK SINUS SYNDROME přinášejí to, na co se vysoce specializují: lavinu tradičního pathogrindu, která posouvá to nejlepší z raných Carcass, Xysma, Regurgitate, Dead Infection na novou úroveň chorobnosti a intenzity! Hnisavý návrat do zlaté éry konce 80. až počátku 90. let,  kdy milníky tohoto žánru nastavovaly šokující standardy v extrémní hudbě. To vše je doprovázeno velmi dobře koncipovaným psaním songů, které ztělesňuje skutečnou duši té nejchorobnější gore řezničiny, která tě přikove ke stěnám anatomického sálu!!!

Pro nás a doufáme, že i pro vás budou tito polští mladíci velkým překvapením!!! Banda crust punkových kámošů SKORUP/A, existuje pouze od roku 2019, ale už provětrala scénu skvělým debutním albem „Nie Ma Nic Przede Mna“!!! Z drážek desky se valí nekompromisní energický crust punk, ale SKORUP/A není jen o nahrávce, ale i o jejich energických živých vystoupeních!!! A jedno z nich vám předvedou i na OEF!!! Mládí jede bomby!!!

Facebook

Web


Publikováno: 04. 06. 2021
Autor: Bury

Fotogalerie