DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

Přesun 19.ročníku FPP na 2022

Vážení přátelé a fanoušci festivalu Pod Parou. Možná jste zaznamenali, že jsme po nějaký čas pozastavili zveřejňování dalších kapel pro letošní ročník, stejně jako předprodej a další promo aktivity. Po mnoha jednáních a bohužel přetrvávajících nejistotách ze strany vládních nařízení se zdá, že již déle nemůžeme čekat a celoroční práce přichází v niveč. Je nám velmi líto, že musíme ohlásit ztrátu většiny headlinerů a dalších kapel především z UK a USA, které díky přetrvávající pandemii a opatřením ze strany státních autorit přesouvají svá vystoupení na rok 2022.

Stále jsme zvažovali, jak se s tím vším poprat, ale bohužel nenacházíme cestu, jak letošní ročník důstojně uspořádat. Poučením nám byl i ročník minulý, kdy jsme přes všechny překážky festival uskutečnili a postavili jej na tuzemské scéně, ale bohužel tento ročník i přes veškerou snahu skončil v obrovské ztrátě. Opakovat tuto situaci již nemůžeme, jelikož by to znamenalo definitivní likvidaci tohoto kultovního festivalu.

Proto s velkou lítostí a po zralé úvaze oznamujeme, že přesouváme 19.ročník FPP na příští rok 2022. Veškeré vstupenky zakoupené v předprodeji v prosinci 2018 a v roce 2019 a 2020, které nebyly využity, zůstávají v platnosti na příští rok. Pokud vše půjde podle plánu, čekají Vás nová překvapení. Věříme a doufáme, že se vše v příštím roce vrátí alespoň v rámci možností do normálu a my budeme moci nabídnout nabušený line up, na který jste na FPP zvyklí. Již nyní na tom velmi intenzivně pracujeme. Určitě se máte na co těšit. Věříme ve Vás a Vaší podporu. Užijte si krásné léto, pokud možno i s muzikou a zůstaňte s námi.

Váš tým FPP.


Publikováno: 03. 06. 2021
Autor: Johan

Fotogalerie