ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

Od 01/04/2021 začína predpredaj nového albumu „Poupě“ od epických blackmetalistov PAČESS

Šikovnejší z vás si už mohli prvú skladbu vypočuť na SLOVAK METAL ARMY Sampler #1, pretože práve singel „Jménem lilie“ bol vybraný ako ten, ktorý navodí atmosféru a navedie fanúšikov k novému materiálu. V rovnaký deň začína aj promo-kampaň na album, ktorý pristane do schránok metalových publicistov po celom svete a taktiež tých z domácej scény. Všetci teda budú môcť pracovať na recenziách a rozhovoroch.

Zároveň v tento deň vychádza aj prvý singel „Jménem lilie“.

Hoci formáty, ktoré budú tento album reprezenovať sú digital, CD, digipack CD a LP, do predpredaja sa budú dostávať nasledovne.

01/04/2021 – Najexkluzívnejšia ponuka prichádza so 6-panelovým balením digipack CD, ktoré je striktne limitované na 100 kusov a jediné miesto kde sa dá objednať je náš e-shop SLOVAK METAL ARMY.  DIGIPACK CD je poskladaný zo 6 panelov. V jednom z nich sa ukrýva 20 stanový booklet a podpiskarta. To ale nie je všetko, pretože balíček obsahuje aj exkluzívne prekvapenie, ktoré korešponduje s lyrickou stránkou kapely. Konkretizovať však nebudeme. Keďže očakávame značný záujem, pred-objednávky sú nastavené tak, že je nutné ich priamo vyplatiť a to cez bankový účet. Až potom bude pred-objednávka ukončená a priradená.

01/05/2021 – sa do predpredaja dostanú ďalšie formáty a to klasické jewel CD a tiež LP. Práve vynil ale príde z výroby spolu s jesenným obdobím.

Oficiálny termín vydania albumu je 25/05/2021. V tento deň už budú držať v rukách svoje kúsky všetci predplatitelia.


Publikováno: 02. 04. 2021
Autor: Johan

Fotogalerie