Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
TELEPATIE VI

Říká se „březen, za kamna vlezem“. Tak si tam s námi pojďte zalézt a my vám s KLUBOOFKOU pěkně přitopíme!!! Čeká Vás další česko – slovenská klubová hitparáda, která v únoru dosáhla u svých pořadů více jak 5000 zhlédnutí na YOUTUBE. Startujeme v neděli 7.3.2021 ve 20:00!!!
V březnové hitparádě uvidíte tyto klipy:
V.A.R. - Čert a Marie
Krabat&Vilém Čok - Strýček Véna Peprný
Alžběta - Tohle by stačilo
Makar Čudra - Karty S Diablom (SK)

Vítěz únorového kola
Fatbat - Po cestě trnité 
Netopýři z Chomutova přilétají do KLUBOOFKY již potřetí. V odkazu přinášíme záznam jejich rozhovoru na rádiu HEY, který je doplněný fotografiemi kapely.
Rozhovor: https://youtu.be/81PwDah8-dM
Divoká karta Nároďáku Jaroměř
Dangar Six – Král
Zatímco jejich videoklip „Král“ udatně bojoval v únorovém pořadu KLUBOOFKA, na svět přišla „Temná doba“ v podobě jejich CD a limitované edici LP. „Král“ bude v březnu pokračovat pod patronátem Nároďáku Jaroměř. A navíc se můžete brzy těšit na pořad INTERVIEW, kde se dozvíte o novém albu více.

Divoká karta rádia HEY
Vega Elektra – Konec
Je tomu pár měsíců, kdy jako by z nebe spadla kapela VEGA ELEKTRA, jejíž název je inspirován podle dvou hvězd naší noční oblohy. Vega je dokonce nejjasnějšího hvězdou souhvězdí Lyry. Kapela je čerstvou novinkou, nicméně její členové nejsou v žádném případě žádní začátečníci. Na české hudební scéně se potkávají již řadu let a jejich přátelství je dovedlo až k myšlence založit kapelu, vydat debutovou desku pod názvem Znamení a k tomu rovnou natočit také první klip.
Klip: https://youtu.be/sJSZYa_2nWE
Hlasování je formou hodnocení a zhlédnutí jednotlivého klipu kapely, které chcete dát hlas.  Započítává se jak zhlédnutí, tak palec nahoru. Hlasovat můžete na kanálu YOUTUBE „KLUBOOFKA“: https://www.youtube.com/channel/UC4CsOgjMzzP4zB5icpsE9tw
Hitparáda bude dostupná jak na kanálu YOUTUBE, tak v události FB KLUBOOFKA ÚNOR a webových stránkách Nároďáku Jaroměř.
Šestice fanoušků, kteří se zúčastní hlasování, má možnost vyhrát čtyři multipacky piva CHOTĚBOŘ Premium: http://www.narodakjaromer.cz/kluboofka/podminky-souteze/
Pro skalní fanoušky byla spuštěna FB skupina KLUBOOFKA FAMILY, kde bude zveřejňován unikátní obsah a předpremiéry pořadů. Aktuálně jsou zde záznamy koncertů kapel DYSANGELIUM, OKULT a SCELETONS, které jinde neuvidíte. Dále se můžete těšit na záznamy nové, a to kapel TORRAX, DANGAR SIX, ROCK STRING!!!
Zakoupením jakéhokoliv produktu NE-VSTUPENKA pomůžete udržet hudební klub NÁROĎÁK JAROMĚŘ při životě: http://www.narodakjaromer.cz/vstupenky/

ODKAZY:
http://www.narodakjaromer.cz/kluboofka/
https://heyradio.cz/
 KLUBOOFKA FAMILY: https://www.facebook.com/groups/1007478083076631
 FB událost: https://fb.me/e/18Co6E4Io
Mail: kluboofka@narodakjaromer.cz


Publikováno: 09. 03. 2021
Autor: Johan

Fotogalerie