TELEPATIE VI

13. 6. 2015, Černošice - Club Kino

Umělecké sdružení Infernalismus představuje druhý ročník svého black metalového mini festivalu jménem Infernal Gathering. Zatím jde stále ještě jen o klubovou akci, ovšem s velice zajímavým a silným obsazením, o tom ale až dále.

Některé z vás možná zaskočí místo konání. Vězte tedy, že jsme jej rozhodně nevybrali náhodně, ani se nedá říci, že by na nás prostě „zbylo“. Černošické Club Kino totiž představuje prostor, jakých v Praze a blízkém okolí moc není: Velký koncertní sál, ale i parádní venkovní posezení, bohatá nabídka na baru a dobré zázemí pro kapely. K tomu spojení s Prahou lepší, než leckterá okrajová městská část, a máme jasno.

Program akce bude uzpůsoben místu konání a poslední kapela dohraje tak, aby i ti, kteří vypijou víc než málo opojných nápojů, pohodlně stihli poslední vlak. Znamená to také, že oproti oblíbenému nešvaru posledních let se bude začínat na čas, nezaskočí-li nás nějaká mimořádná událost. Ti, co přijdou včas, budou mít navíc levnější vstupné.

MALLEPHYR
jsou služebně i průměrným věkem členů nejmladší kapelou na soupisce. Kapela vznikla na troskách rokycanských GATE OF ILLUSIONS a sestavu doplnili ostřílení borci z kapel THIS NIGHT DRAWS THE END a PANYCHIDA. Sám frontman Opat hraje také ve známějších STÍNECH PLAMENŮ, tento večer si tedy střihne dvojkoncert. MALLEPHYR byli i díky svým známým tvářím pod drobnohledem black metalových nadšenců i pořadatelů koncertů už od úplného počátku a rychle a zaslouženě si vydobyli slušnou reputaci. Od svého vzniku v roce 2014 stihli odehrát několik koncertů ve všech možných koutech republiky, mimo jiné i po boku legendárních MASTER, a vydat dvouskladbové demo. V červenci se MALLEPHYR zavřou do studia, aby nahráli své první plnohodnotné album.

http://bandzone.cz/mallephyr
https://www.facebook.com/mallephyr

NAURRAKAR jsou stálicí pražské black metalové scény a sázkou na jistotu. Kapela s novým vokalistou a bubeníkem chytla svěží vítr do plachet, rychle se ustálila v koncertním projevu, který je nyní špičkový, a před pár dny potěšila i novým mini albem jménem „Triumf jaderného věku“. Celkově jde o jejich již čtvrtý počin, po demu, dlouhohrajícím albu a jednom EP.  NAURRAKAR jsou úplně mimo hlavní proud: Soutěží se neúčastní, o sbírání úspěchů nestojí, místo toho se soustředí jen na svoji muziku. Tenhle srdcařský přístup už jim vynesl hraní po boku takových jmen jako jsou INQUISITION, IMPERIUM DEKADENZ nebo BESATT. Infernal Gathering bude jejich posledním koncertem před pauzou vynucenou dočasným pobytem kytaristy v zahraničí.

https://www.facebook.com/pages/Naurrakar/283656681697321
http://bandzone.cz/naurrakar
https://soundcloud.com/naurrakar

Hlavní hvězdu Infernal Gatheringu asi není třeba představovat. STÍNY PLAMENŮ a jejich black metal odpadních vod už se za téměř dvě dekády existence staly legendou. Jejich aktuálním počinem jsou loňské „Propadlé vody“, dle prestižní ankety Břitva 10. v kategorii album roku. Kapela na ocenění reagovala vyhlášením plzeňského kanalizačního sběrače desetiletí.

Pro ty, kteří STÍNY PLAMENŮ přeci jen neznají, zkusím v pár větách shrnout, čím je tahle kapela speciální. Zakladatel a až do roku 2005 i jediný člen Lord Morbivod staví texty i image kapely na svém vskutku neobvyklém koníčku, kterým je výprava do kanalizačního systému města Plzně. Vytvořil svou vlastní kanalizační mytologii a spoustu charakterově propracovaných postav, jejichž příběhy tvoří část textů. Druhou část pak tvoří ve své podstatě odborné pojednání o kanalizaci a zpracování odpadních vod,velebení staveb s tímto tématem spojených a to nejen v Plzni, ale i v jiných městech.

STÍNY PLAMENŮ za sebou mají vystoupení na předních českých festivalech včetně Brutal Assaultu a patří k tomu nejcennějšímu, co český černý kov nabízí. Jejich koncert na Infernal Gatheringu bude jedním z mála letošních a jediným v blízkosti hlavního města, nenechte si je tedy ujít.

http://bandzone.cz/stinyplamenu
https://www.facebook.com/stinyplamenu
http://stinyplamenu.net/

Video:
Cesty vody odpadní (2015)

Ač je u této akce hraje absolutní prim muzika a autorských čtení básníků či tanečních vystoupení se tentokrát nedočkáte, s uměním i umělci Infernalismu se na místě určitě setkáte, když se pořádně rozhlédnete.

Start: 19:00
Vstupné: 100,- do 19:00 / 150,- po 19:00

Program:
19:00 - 19:50 - Mallephyr
20:10 - 21:00 - Naurrakar
21:20 - 22:30 - Stíny Plamenů

Spojení: Vlaky z Hlavního nebo Smíchovského nádraží, autobusy z Nádraží Radotín. Poslední vlak linky S7 zpět do Prahy jede ve 23:16, ve 2:56 jede noční autobus 601

Facebook event
BandZone event

[Oficiální text pořadatelské umělecké skupiny Infernalismus – http://www.infernalismus.com]

Zveřejněno: 10. 05. 2015
Přečteno:
3324 x
Autor: Opat | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář