Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
LLYR

13. 2. 2015, Bratislava - Randal Club

Po šiestich úspešných ročníkoch brnenskej DARK VALENTINE PARTY , na ktorých sa postupom času vystriedalo množstvo kvalitných kapiel, a ktoré mali vždy svoju jedinečnú a neopakovateľnú atmosféru, zabodol tento roku pazúr temného pištca tento krát svoj prst aj do Bratislavy, aby tak vytvoril jej sestru tej istej krvi...


EAGLEHEART

http://www.eagleheart.eu/
http://bandzone.cz/eagleheart

Brnenská powermetalová bomba Eagleheart sa môže pochváliť dlhou radou úspešných koncertov, vrátane účasti na niekoľkých prestížnych festivaloch (Masters of Rock, Made of Metal, Benátska noc) a predskokanovaním významným menám českej aj svetovej metalovej scény (časť európskeho turné s Dragonforce, support pred Blaze Bayley, WASP, André Matos, Elvenking...) Ich stále aktuálne album Dreamtherapy vyšlo pod hlavičkou labelu Scarlet Records v európskej, americkej aj japonskej distribúcii a ich fanúšikovská základňa stále rastie. V spolupráci s Rolandom Grapowom (Masterplan, ex-Helloween) Eagleheart momentálne pracujú na novej doske, z ktorej zaznie niekoľko ukážok.


MISTY WAYS

http://www.mistyways.com/
http://bandzone.cz/mistyways

Na maškarný bál masky červenej smrti vás tejto dekadentnej noci prenesú brnenskí Misty Ways, pohybujúci sa na pomedzí expresívneho metalu s výraznými symfonickými prvkami a dark rocku, ktorému sama skupina hovorí moon metal. Osloví vás hudbou vášnivou, temnou, mrazivou a dravou, presýtenou výraznými vokálmi speváčky Katryny a gitarovým maliarstvom dekadenta Deriasa. Hudbou, ktorá aj v ľadovom februári dýchne hrejivú vôňu jesene a hmly, ktorá vás prinúti prepadnúť jej kúzlu, takže sa pristihnete, že vám ešte cestou domou v hlave znejú slová „welcome to my world, to the harvest moon garden...“

Misty Ways zahrajú to najlepšie z veľmi pozitívne oceňovaného albumu Train of Lust, ktoré skupina vydala v roku 2014 a takisto aj úplne nové pesničky, na ktoré je skupina veľmi hrdá, a ktoré ukážu, kam sa hmlisté cesty budú uberať ďalej pod pokrývkou tieňov..


DOOMAS

http://bandzone.cz/doomas
http://doomas.com/

Dark doomova skupina DOOMAS prichádza v januari s novym albumom LaMuerte , ktory vyjde pod hlavickou Gothoom Productions . Nove CD, nova show, novy program to je vsetko naco sa mozete v nadchadzajucich mesiacoch tesit .


ARCH OF HELL

http://bandzone.cz/archofhell

Na vlne symfonického a melodického metalu s ľahkým deathovým podfarbením vás Arch of Hell z Brna vezmú do pekla a (možno) späť. Dámsky melodický vokál sa strieda so screamom aj growlom, náladové klávesy a neobvyklé gitarové riffy sľubujú nevšednú zábavu. Vokály i nástroje sa skvelo doplňujú, dunia energiou a víria v extatickom rytme, odkazujúcom k sile severského metalu. Nedivte sa, keď vás vyzvú k zbesilému tanci.


CARPATIA CASTLE

http://www.carpatiacastle.cz/
http://bandzone.cz/carpatiacastle

Rumunské Karpaty a ich podmanivé kúzlo korenené nespočetnými báchorkami o nočných tvoroch prahnúcich po krvi a neschopných zomrieť, si ako inšpiratívnu roznetku zvolil nejeden umelec. Ak už dotyčný tvorca poškvrnil papier atramentom, plátno olejom či akvarelom, točil kľučkou kinematografického prístroja alebo svoje pocity zaklínal do prísnych mreží notových osnov, mnohokrát z jeho snažení vzišlo pôsobivé dielo. Hudobnou cestou po stopách revenantov a vlkolakov sa dala aj mostecká kapela CARPATIA CASTLE, ktorých samotný názov nenechá nikoho na pochybách, ktorým smerom sa asi šíri pach krvi.


WOLFARIAN

http://bandzone.cz/wolfarian

Osemčlenná pohanská (nielen) vikingská svorka, ktorú vedú dva kontrastujúce hlasy – hrubý mužský growl a vášnivý ženský spev, prestúpený balkánskym temperamentom a wiccanskou silou charizmatickej vokalistky. Hudbu okrem tradičných nástrojov dotvárajú takisto medové zvuky huslí a výrazné tóny flauty. Na začiatok roka 2015 skupina chystá debut s názvom „Far Away In North“.


VSTUPNÉ

Vstupné bolo znížené dolu takmer na doraz, aby ste si túto nálož dobrých skupín mohli užiť všetci, takže 6 Euro predpredaj, 7 Euro na mieste.

Detaily o predpredaji uverejníme už čoskoro.

Zveřejněno: 09. 01. 2015
Přečteno:
3546 x
Autor: Niviat | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář