Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
HUSMAN FEST

10.5.2014, Plzeň - Divadlo Pod lampou

Wave Gothic Fashion je první dějství chystaného happeningu, který v sobě slučuje hudební a taneční vystoupení skupin české i zahraniční gothic scény, módní přehlídku, ohnivou show, a to vše v doprovodu desítky prodejních stánků s metalovou a gothic tématikou. Celý tento podnik se uskuteční v prostorách plzeňského klubu Divadla Pod lampou dne 10.5.2014. Vzhledem k velmi rozsáhlému programu je čas začátku stanoven na 16:00 hodinu otevřením tržiště a od 17:00 hodiny začne zábavní program. Celým večerem vás bude provázet půvabná moderátorka Lidka Benešová.

O hudební program se postará mostecká kapela CARPATIA CASTLE v čele s charismatickou zpěvačkou Veronikou Seidlovou, kterou již nemusíme po předchozích úspěšných koncertech místnímu publiku více představovat. Už samotný název kapely nenechá nikoho na pochybách, kterým směrem se asi šíří pach krve.

Z dalekého Brna zavítají MISTY WAYS, pohybující se někde na pomezí moderního progresívního metalu a dark rocku s velkým prostorem pro výrazný ženský vokál zpěvačky Katryny, kteří budou obhajovat nově vydanou a velmi ceněnou desku pod názvem "Train Of Lust".

Další brněnskou smečkou jsou ALVAREZ PEREZ. Od svého vzniku v roce 1993 si jde kapela svou vlastní cestou, ať už je to osobitý zpěv Ellen Alvarez, specifický zvuk, přístup k hudbě, či poetické místy až surrealistické texty, kterými dávají jasně najevo propojení jejich hudby a světa knih, příběhů a básní. Hudba je tedy jakýsi nosný prvek pro sdělení, k jehož pochopení potřebujete jediné-vaši fantazii.

Zahraničního hosta večera bude prezentovat v Německu velmi uznávaná kapela VOODOMA pohybující se na pomezí dark a gothic metalu s elektronickými prvky. Kapela má na svém kontě vydáno pět studiových alb a dvě EP. Jejich šlapavá hudba podpořená melodickými linky vás nenechá v klidu a rychle vtáhne do svého tempa.

O domácí šik se postará plzeňská kapela STRANGEMIND hrající progressive rock, který je stylově nejbližší k označení emocemi nasáklé hudby s ženským vokálem a anglickými texty. Kapela působí na scéně od roku 1999.

Exkluzivně pro tuto akci proběhnou dva vstupy modní přehlídky pořádané Ateliérem Kirké. Nechte se omámit krásou vystupujících modelek a nádherných kostýmů z dílny Kateřiny Líblové.

O taneční vystoupení se postará hudební Duo Manticora a Daboga!

Během celého programu bude otevřené gothic a metalové tržiště, kde můžete zakoupit oblečení, kostýmy, korzety, šperky, trička, ale také propagační a CD merchandise účinkujících kapel.

http://bandzone.cz/akce/330457

Zveřejněno: 31. 03. 2014
Přečteno:
3357 x
Autor: Mikael | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář