Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
HUSMAN FEST

19. října 2013, Praha - HooDoo

První evropské turné, první společné turné a hned čtyři apokalyptické údery černého rituálu! Díky spolupráci Arkham Productions a Aurora Infernalis Vás 19. 10. 2013 v pražském HooDoo čeká nezapomenutelná akce v čele s legendami avantgardního blackmetalu DØDHEIMSGARD alias DHG! Na přelomu milénia snad nebylo blackového šílence, který by nevzýval zásadní fošny jako „666 International“, „Satanic Art“ nebo pravověrné jizvy „Kronet Til Konge“ a „Monumental Possesion“. Aldrahn, Czral, Fenris, Khvost, Apollyon, to jsou jména, která tvořila styl, jména, která tvořila DHG v čele s nezmarem a chorobně kreativním velemozkem Vicotnkem. Ten Vám nejenom představí svůj nový pekelný ansámbl, ale zároveň i to nejlepší z celé kariéry této kultovní smečky, a to včetně true blackových začátků až po zběsilostní veletoče „666 International“!

Pamatujete, kdy započal web metal archives svou činnost? A pamatujete ty nekonečné hodiny procházení pavouků členství norských sebranek ve snaze najít ještě extrémnější, ještě tvrdší spolky? Jednou z jistot bylo jméno tlučmistra Hellhammera, jehož pracovní vytížení otevřelo celému světu perfektní kapely jako ARCTURUS, ANTESTOR, THE KOVENANT a hlavně jejich extrémnější a brutálnější verzi TROLL. Zpočátku studiový projekt chlapíků z THE KOVENANT, který posunul elektronické samply poněkud do pozadí ve prospěch blackové tvrdosti, má svém kontě 4 alba, ve kterých kapela proplula ze symfonického extrému ne nepodobného raným EMPEROR k dnešnímu opět industriálnějšímu vyznění a Vy máte konečně exkluzivní možnost poslechnout si záseky z „Drep de kristne“ a „The Last Predators“ naživo!

Maskování černokněžníci HETROERTZEN stihli o svých kvalitách přesvědčit nadšené posluchačstvo při top elitních akcích jakou jsou Nidrosian Black Mass a Prague Death Mass, přičemž na obojím působili jako jedno z nejefektivnějších vystoupení. Extrémní blackový násep, rituální proklamace, dech beroucí kostýmy a 666% atmosféra otevře bránu černým rituálům země věčného chladu. Kombinace chilské a švédské zimní krajiny zplodila jednu z nejslibnějších kapel současnosti a Vy všichni, kteří jste na festivalech litovali nutnosti kratších vystoupení, budete v HooDoo řádně dosyceni!

Nesvaté trojici budou sekundovat zkušení harcovníci SILVA NIGRA, kterým neuteklo současné vzmožení se domácí blackové scény, díky čemuž si tahle rozvztekaná smečka pro Vás připravila nejenom perfektní set, ale i ukázky z nového alba, které poslouží jako další černě planoucí pochodeň osvětlující novou cestu českého blacku. Volání proroků CULT OF FIRE, INFERNO, SEKHMET, KULTU OFENZIVY a TRIUMPH, GENUS bylo vyslyšeno a další hydra se dere o místo mezi elitou, tak buďte u toho!

Tenhle černý sabbat do smrti nezapomenete. Navíc je toto rituální datum soboty 19. 10. 2013 hyzděno i nesvatým výročím narození Vermin von Arkham - pořadatelky koncertů Arkham a frontwoman spolků Stor a Magadan. Vše do sebe zapadá, stejně jako slunce, které po této sobotě už nikdy nevyjde!! Těšíme se na Vás!

Facebook: https://www.facebook.com/events/191928457656948/

Zveřejněno: 08. 10. 2013
Přečteno:
3343 x
Autor: Opat | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář