Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
INSANIA

Lahar, Kaosquad, Krüger, Remek, Ranch Hand, Loosers - 23.2. 2013 Milevsko - U Brouka

Jak už název akce napovídá, jedná se o benefiční koncert pro zvířecí domov Sirius v Záhoří u Písku. Díky svým dlouholetým známostem s oběma dámami, které domov vedou, moc dobře vím, že potřebují pomoci. Tyhle dvě dámy se rozhodly pomáhat našim zvířecím přátelům nejvíce, jak mohou. Nedostatek financí a mnohdy velké zdravotní potíže dostaly samotné majitelky do situací, kdy měly co dělat, aby se postaraly samy o sebe. Ony však všechno příkoří ustály a pořád se snaží pomáhat a rozdávat naději všem zvířatům, která se k nim dostanou. V dnešní době nás obklopují veškeré rádoby povinnosti, které nám vnucuje společnost, která tak sama zakrývá svou bezohlednost a krutost bohatě zdobeným pláštěm přetvářky.  Proto se do našich hlav vmísila myšlenka pokusit se nabídnout pomocnou ruku těm, kteří obětovali mnoho času, aby mohli pomáhat našim nejen čtyřnohým přátelům, a za jejich oběť a ochotu pomáhat si zaslouží alespoň malou pomoc i od nás!

Chtěl bych zde rovněž uveřejnit odkaz na rozhovor, kde najdete mnoho dalších informací a podrobností.
http://www.ozviratech.cz/zvireci-domov-sirius.a118.html

Kuba aka xLÖWEx

Velká prosba od Davida, Kuby a všech zvířecích kamarádů. Moc prosíme všechny, kdo holdují tabákovým výrobkům, aby tentokrát hodili ega stranou a pokusili se společně s námi udělat si koncert krásnější tím, že budou ochotni chodit kouřit ven. Není to rozkaz ani nařízení, pouze velké přání, které není těžké splnit. Chce to jen chtít a nebýt arogantní ke svému okolí a přátelům. Vážíme si všech, kteří to dokázali a dokážou.

Hardcore/punk je o tom, najít mezi sebou kompromisy a nenapadat se kvůli malichernostem. Odlišovat se tím jak žiju, jak se chovám a jak měním sám sebe, to je podle mě smysl hardcorové a punkové scény. Přijď a dokaž, že jsi jiný - zapal si mimo klub a hospodu.
Díky všem, kteří to dělají a všem, kteří začnou.

David

Kapely:

Loosers (punkrock, Kovářov)
http://bandzone.cz/loosers
Punk rozhodně mrtvý není. Tyhle holky a kluci jsou toho důkazem. Nebojí se vzít do rukou kytary, paličky a začít do toho třískat. Máš na to přijít a pořádně to rozpogovat? Jo! Tak místo tich keců zvedej zadek, protože Loosers ti nedovolí usušit triko!

Ranch Hand (Thrash n' roll, Kovářov)
https://www.facebook.com/pages/Ranch-Hand/141434262597039
Znovu Kovářov a opět paráda. Kluci to sice drhnou chvilku, ale zato nekompromisně! Moshpit pro ně není cizí slovo a je jasné, že tentokrát tě hlavička nebude bolet z piva, ale z pořádného házení řepou!

Remek (DIY/emo/vegan/punk, Praha)
http://remekdiy.wordpress.com/
Totální přístup k věci, srdíčko na správném místě a parádní hudba. Remek se mi zaryli pod kůži okamžitě při prvním poslechu a co semnou jejich hudba dokázala na živo, se nedá popsat. V dnešní době je prý těžké někomu věřit, ale téhle partě to věřím naprosto všechno.
Takže neváhej a pojď si užít pořádnou dávku punku s porcí energie a emocí. Vzkaz je jasný -  „Dokud víme, co nechceme, máme šanci mít, to co chceme.“

Krüger (crust/punk, Praha)
http://bandzone.cz/kruger
Máš-li ruku na spoušti, tak neváhej a mačkej. Odpálíš totiž mířenou střelu, složenou z crustu opepřeného punkem, která rozhodně své cíle nemine. Bude to rychlé, ale za to bezbolestné. Chceš-li také svojí dávku této špinavé muziky, nepropásni příležitost!

Kaosquad (grind, Blatná)
http://bandzone.cz/kaosquad
Jestli u Brouka bude něco smrdět starou školou a pořádnou porcí grindu, tak určitě Kaosquad. Neboť právě oni byli požehnáni od samotného lucifera, který si libuje v tvrdých kytarách, pekelných bicích a mordující base. Nahoď svou nesvatou džísku a věř, že tohle není muzika do kostela. Hell!

Lahar (thrash/fast, Písek, ČB, Praha)
http://laharthrash.bandcamp.com
Představovat Lahar na jihu, je jako vysvětlovat Žakynovi, kdo jsou Slayer. Už to bude skoro rok, co podpálili Brouka, který od té doby vyhasínal, ale dočkáme se a plameny budou znovu zažehnuty. Za ten rok pánové stačili vydat novou desku, oslavit 10 let fungování a odehrát hromadu koncertů. Věř, že Lahar jsou znovu připraveni do tebe narvat pořádnou porci energie a vynikajícího thrashe. Takže vezmi bábu, mámu, ségru, bráchu nebo tátu a přijď se přesvědčit, jestli opravdu poteče krev! „Co zbyde z vás? Maso a kůže? Kosti a strach?“


Milevsko, U Brouka
Začátek:18:30
Vstup: 100,- neboj se dát víc

U benefičního distra naleznete speciální kompilační CD se všemi zúčastněnými kapelami. Další mňamkou bude limitované cédo od Kraost, na kterém naleznete celou jejich novou desku. Tu můžeš zatím zakoupit, pouze jako sedmipalec.

Další novinky také na: http://pojddolesa.blogspot.cz/

Zveřejněno: 09. 01. 2013
Přečteno:
3258 x
Autor: Peťan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář