Nejbližší koncerty
HUSMAN FEST

MASTER, SACRIFICIAL SLAUGHTER, BLOODSOAKED, COFFIN SYRUP, GORGY, MANGLED ATROCITY

Hammer of Gore European tour 2012

MASTER - Death Metal (USA / CZ)
Netřeba podrobně představovat českým fanouškům death metalovou legendu MASTER a jejího frontmana Paula Speckmanna. MASTER budou vévodit celému minifestivalu Hammer of Gore European tour 2012 a též představí v pořadí již 13 zářez – album „The New Elite“ vydanou v letošním roce.
http://en.wikipedia.org/wiki/Master_%28American_band%29#References

SACRIFICIAL SLAUGHTER - Extreme Fucking Death Thrash (USA)
Kapelu založil v roce 2001 zpěvák Steve Worley, za poslední dekádu se stali dominantními představiteli extrémního undergroundu. V roce 2009 vydali u společnosti Crash Music Inc zásadní počin s názvem "Spontaneous Suicide", po kterém následovalo masivní Severoamerické a Evropské turné s velikány této scény jakými jsou např. MASTER, PESTILENCE, VITAL REMAINS, aj…SACRIFICIAL SLAUGHTER pokračují v trestání undergroundové metalové komunity svým extrémně brutálním podáním stylu death-thrash a v žádném případě neplánují jakékoli zpomalení..
http://www.facebook.com/sacrificialslaughter

BLOODSOAKED – Death Metal (USA)
Pocházejí ze státu North Carolina a koncentrují se na nefalšovaný lebky drtící old school death metal ve své nejsyrovější a nejprimitivnější podobě, ve které nenajdete žádné prasečí kvičení, atd., ale pouze klasický death metal.
http://www.facebook.com/bloodsoaked666
http://www.bloodsoaked.net/


COFFIN SYRUP - Death Metal / Grindcore / Metal (USA)
Skupina z amerického města North Charleston a ze státu South Carolina zajímavě kombinuje klasický death metal s grindcorem i metalem jako takovým.
http://www.myspace.com/coffinsyrup

GORGY - Death Metal / Grindcore (USA)

Představitele krví namočeného stylu death / grind z amerického státu Kentucky charakterizuje brutální a špinavý zvuk , stejně tak je tomu ale i po textové stránce, pomocí nejodpornějších předmětů a intenzivních zvuků přináší svůj pohled na lidstvo.
http://www.facebook.com/pages/Gorgy-Official/157669667600462

MANGLED ATROCITY - Brutal Death Metal (USA)
Další zástupce amerického státu Kentucky, tentokrát z města Junction City, nejprve byla skupina složena ze 3 členů, momentálně se již jedná o neuvěřitelné one man show.
http://www.facebook.com/pages/Mangled-Atrocity/91871069013

Pátek 9.11.2012
Začátek 18:30
Vstupné 199,-

 


Zveřejněno: 28. 10. 2012
Přečteno:
3149 x
Autor: Asphyx | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář