Nejbližší koncerty
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

20. června, Praha - Lucerna Music Bar

KILLSWITCH ENGAGE (USA)
+ support
20/06/2012, Praha – Lucerna Music Bar

Jestliže každý hudební styl má své velikány a stylotvůrce, tak v případě hudební odnože zvané metalcore je jejím čelním představitelem právě kapela z Massachusetts KILLSWITCH ENGAGE. Již několik let jsou společně s kapelami jako jsou CHIMAIRA, HATEBREED nebo AS I LAY DYING považováni za leadery této hudební odnože. Své pozice budou  obhajovat na plánovaném evropském turné, které se zastaví také v ČR, konkrétně 20. června v Praze v klubu Lucerna Music Bar.

Kde se tedy vzal fenomén zvaný KsE? Odpověď hledejme zejména v letech 2002 – 2004, kdy vycházejí dvě nejzásadnější alba „Alive Or Just Breathing“ a „The End Of Heartache“, přičemž prodejnost druhého jmenovaného jen v USA překročila těžko uvěřitelné číslo 500 000 nosičů. KILLSWITCH ENGAGE zde naplno zúročují svůj um napsat hitové, chytlavé, ale přesto stále agresivní a brutální songy, které dokáží oslovit širokou obec posluchačů.

Na aktuálním turné již v pozici zpěváka nenalezneme Howarda Jonese, kterého po deseti letech vystřídal původní vokalista KsE Jesse Leach. KILLSWITCH ENGAGE zároveň oznámili vydání nového alba, které by mělo spatřit světlo světa v průběhu tohoto roku.

Vstupenky na pražský koncert KILLSWITCH ENGAGE jsou k dostání ve všech běžných předprodejních sítích. Jako support vystoupí dosud neoznámená formace. Bližší informace naleznete na webu www.obscure.cz

Supportem tohoto koncertu se stala ostravská formace THE TRUTH IS OUT THERE. Jedna z nejnašlápějších domácích formací boduje u posluchačů svým originálně pojatým mixem metalcoru a dubstepové elektroniky. Bližší předtavu si můžete udělat poslechnutím ukázek na jejich profilu http://bandzone.cz/thetruthisoutthere

Související odkazy:
www.killswitchengage.com
www.obscure.cz
www.musicbar.cz

Zveřejněno: 17. 06. 2012
Přečteno:
3379 x
Autor: Mikael | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář