HUSMAN FEST

PANDA MUSIC - promo 2004 Promo CD-R 2004 - Panda

Velmi podivná záležitost. Tak by se dalo shrnout toto promo CD od Pandy. Je to materiál od tří kapel, která má výše zmiňovaná firmička pod svými ochrannými křídly, ale je to opravdu velmi podivné. Styl muziky a úroveň jednotlivejch band je velmi rozdílný. To by ani nevadilo, ale nebejt zde ONANIZER, tak tohle CD nenávidim až do aleluja?

ONANIZER

Tuhle bandu jsem už měl možnost vidět na živo a byl to ultramazec. Matroš, kterej je na  tomto promu je z jejich alba ?Rop? ? z třinácti písní je jich tu sedm, což mě trochu mrzí, protože bych si velmi rád poslechl celý CD. Tvorba Onanizeru se vyznačuje anti ortodoxními postupy a nad vším tím se vznáší nadhled (a to pořádnej), který je však dokonale sklouben s muzikantskou dovedností, která dává z pomyslného souboje těchto tří kapel jasného vítěze. Nemá moc cenu vám popisovat vo co tady de, protože pro grindofily je to nutnost! :-) Rozhodně doporučuju si Onanizerskou tvorbu pořídit, nebo ještě líp ? vidět je  živě, páč to je opravdovej zážitek.

DESMODUS

Tak tohle je ovšem bída. Přímo bída převeliká - až to bolí. Pokus (velmi chabej) o jakejs takejs black metal, kterej se totálně nepoved. Hodně chabej vokál a instrumentálnost taktéž na dvě věci. Všude sou vecpaný klávesy a je to celý vo hovnu ? sem z toho tak akorát nasranej. Nevim komu mám poděkovat, že toho materiálu není moc (:-)), ale děkuju! Mám naštěstí možnost si poslechnout jen dvě skladby z jejich alba(?!!) ?Age of Satan? a další zaplácaný megabajty sou zašpiněný osmi skladbama z alba ?Síla noci? (2004) ? což je taktéž o výkalu (lejnu, hovnu, exkrementu?) protože to je živé album s prachmizernou kvalitou záznamu a je to ještě horší než předchozí skladby?shrnuto, podtrženo ? nekupovat, neshánět, neposlouchat!

WOLFPACK

Teď se velmi omlouvám Pandě music a i lidem co tvoří WOLFPACK ?Chtěl bych vidět kreténa, kterej by si koupil vaše CD!!!! (neomlouvám se, seru na to ? řeknu to na rovinu?:-))   To si snad děláte prdel! Takovouhle píčovinu sem neslyšel co chodim po světě! Muzikantská úroveň je na hovno (všechny ty rádoby píčoviny, teda písně sou totálně vo hovnu a hodně podobný bez špetky nápadu a originality). Texty ? na hovno! Obal (???)  kreslenej pastelkama na úrovni žáka první třídy školy pro silně retardovaný a  bezruký ? tudíž taky na hovno. Sem rád, že na tomhle promu nejsou všechny songy z toho CD ?Watican? protože to bych pak asi vraždil. Doufám, že se s Wolfpack nikdy, NIKDY, N I K D Y nesetkám na živo na nějakym koncertu, a už vůbec ne s nějakou vaší další deskou?Mějte soudnost lidi? tenhle materiál by měl bejt jen na lékařskej předpis!

Takže závěrem jenom: Panda music je asi hodně velkej kamarád Wolfpack a Desmodus, protože jinak by to každej bral jako sebevraždu, vydávat takovouhle ?.. (už mě nenapadaj sprostý slova). Jedinej pořádnej kůň na kterýho bych sázel je Onanizer, jinak je to fakt bííííída.

http://pandamusic.mysteria.cz

Hodnocení: ONANIZER 7/10, DESMODUS - 0/10, WOLFPACK 0/10


Zveřejněno: 02. 09. 2004
Přečteno:
3232 x
Hodnocení autora:
3 / 10

Autor: Kýbl | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

03. 09. 2004 08:27 napsal/a manafob
...
kyble dost dobra recenze :-)