Nejbližší koncerty
F.O.B. - Outside The Palace Walls

DARK DISCIPLE je poněkud v našich končinách neznámá kapela, ale o to víc si zaslouží pozornosti? před nedávnem tato kapela vydala svou desku ?Unholy Hate Gore? pod značkou MORBID RECORDS...

Před létem objela evropské turné s velikány MONSTROSITY, kde měli mít zastávku i v Českých Budějovicích (pokud vím, tak tenhle koncert se nekonal..) Pokud si hovíte v kapelách, které se nesnaží kopírovat zbytečně americkou scénu, hraji si svůj valivý styl ve stylu BROKEN HOPE s příměsí švédských melodii, tak Vám tuto grupu mohu jen doporučit? Na otázky odpovídal Maddog.

Zdar chlape!!! Sakra draku, hned na úvod mi vysvětli, proč se Amíci na všech fotkách tváří (to je i Váš případ he, he..) jakoby chtěli někoho zabít?!?

Maddog: Nerozumím chlape, co lidé čekají nebo co chtějí. Jsme nesvatá death metalová, ne mírová milující a podobně sračkoidní kapela. Jsme čistá nenávist, ne mír, TEČKA.? Možná se budeme příště fotit s psíčky-mazlíčky na poli plném květin. JEBU NA TY BUZERANTSKÉ SRAČKY?

Uff, Vaše hudba mi připadne jako zvířecí, tak jako Vy he, he? už jsi někdy něco udělal, při čem jsi si připadal jako zvíře a ne člověk he, he.. to jen tak na okraj.

Maddog: Podívej se dobře do zrcadla, bratře, všichni jsme zvířata. Je to naše přirozenost být zvířaty, žijeme, rosteme a zabíjíme jako zvířata každý den brácho. Být člověkem je být zvířetem. TAK JEST?

Když se pořád dívám na vaši fotku, tak mi nepřipadáte jako obyčejní konzumní Američané, kteří vysedávají u Mc Donalda a požírají hamburgery he, he? je tedy na čase představit DARK DISCIPLE z osobní stránky, hm? Kdo tedy tvoří DARK DISCIPLE, zaměstnání, nějaké netradiční koníčky jako je šmírování nebo exhibicionismus na plážích he, he??

Maddog: Moc si neujíždíme na tlachání o minulosti. Žijeme pro přítomnost a taky pro krutou budoucnost brácho. Svět zahyne v ohních?

Jeden z členů DARK DISCIPLE má cool tetování! Odhadoval bych to na návrh od Johna Ziga nebo se spíše přikláním k Paulovi Boothovi. Mám pravdu, jde o originál tohoto autora nebo to dělal nějaký týpek od Vás z okolí? Víš cenu tohoto uměleckého díla? myslím, že to nebylo zrovna nejlevnější?

Maddog: Ano, tetování může přijít draho, ale je to část naší identity. Například brácho přes 50% mých zad je potetovaných a 50% mých paží taky. Tetování je stylem prohlášení, kdo jsi a v co věříš? dobrá věc chlape?

A jak jsou na tom ostatní členové s tetováním? Mají něco a jak to vnímá tvoje okolí? Slyšel jsem, že ve Státech jsou potetovaní i policajti, učitelé atd., to je šílené! Je to pravda? A co takový piercing, nenapadlo tě, si udělat ještě jednu dírku na odtok moče he, he??

Maddog: Jo vážně hodně blbečků se obecně nechává tetovat. Je docela veselé vidět nějakého kripla co má tetování a myslí si že je cool a tvrďák. Zasraný idioti. Žádné tetování nezmění fakt, že je to pořád jenom posera. Obsluž kněze ty vykuřpéro?

Na kontě máte dvě dema ? When The Wicked Inherit The Earth? (2000) a ? Beneath The Inverted Cross? (2002). Můžeš mi říct něco o těchto demáčích? Jaké byly na ně ohlasy a posílali se nějaké kopie i do Evropy? Vyskytli se z těchto demáčů nějaké skladby na CD ?Unholy Hate Gore??

Maddog: Ohlasy na první dema byly velice dobré. Daly pro nás kola do pohybu a my mohli stvořit Unholy Hate Gore a pokračovat v naší pravé misi. Zničit všechno ve své cestě brácho.

V roce 2004 vychází debutní disk ?Unholy Hate Gore? u MORBID RECORDS. Jak jste se vůbec dostali pod Olafova křídla a jaký vidíš přínos pro americkou kapelu vydávající u evropského labelu? Nebylo by jednoduší vydat to pod křídli nějaké americké firmy, i když mohu říct, že MORBID RECORDS považuji za jeden z nejlepších labelů v Evropě! Jen mě zajímá jestli nejsou nějaké problémy atd? a co Vám všechno MORBID RECORDS nabídli a nakolik desek jste se jim upsali, hm?

Maddog: Hovno brácho, nemám potřebu se brodit v tomhle, znáš reputaci Morbid Records jako labelu a víš, co Morbid Records chce od svých kapel a máme ten hnůj. Ať už jsme Američani nebo Evropani. Ať už je Morbid americký nebo německý label. Hnůj je pořád jen hnůj.

MORBID RECORDS se o svoje kapely náležitě starají a budiž toho i různé evropské nebo americké turné popř. prosazení svých kapel na velkých festivalech? Probírali jste už s firmou nějaké evropské turné a kdy dorazíte k nám? Kapely jako WACO JESUS, DISINTER, HAEMORRHAGE, LIIDITY už mají tyto povinné zastávky (he, he..) za sebou, takže?

Maddog: Asi za osm hodin zvedáme své zasrané smrduté prdele do letadla a letíme na 22-ti denní turné s Monstrosity do Evropy brácho. Nesvatá nenávist do Evropy! Tak si pro nás schovej své oči a uši?

Jistě jste se jako kapela v začátcích cítili nějakými kapelami ovlivněni, měli nějaké vzory? Můžeš prozradit o jaké kapely šlo, jaké nahrávky rádi posloucháte popř. kolik čítá tvoje sbírka CD´s..?

Maddog: Skoro každý nás srovnává s pány nesvatého death metalu ?Deicide?. To je pro nás čest. Kdo by nechtěl být přirovnáván ke kapele takového jména. Jiné kapely, ke kterým občas býváme přirovnáváni je Cannibal Corpse, Morbid Angel, Six Feet Under atd. Vyber si brácho.

Připadnete mi v dnešní záplavě kapel docela dost svoji a originální. Přesto kdybych měl přiblížit nějak Vaši tvorbu, tak s tempy a hnilobnými riffy připomínáte BROKEN HOEP a kytary chvílemi znějí jako od CRYPTOPSY (možná je to zvukem). Souhlasíš s mým tvrzením a jaké další přirovnání jsi četl o hudbě DARK DISCIPLE.

Maddog: Obsah textů je psán Matem Sickem, struktura hudby je částečně dílem každého člena kapely. Útočíme na každého, kdo je proti nám a proti tomu, co představujeme? Stejně jako zmiňované kapely ? akceptujeme jak je samotné, tak to, co udělali pro metalovou scénu.

Musím říct, že textově (podle obsahu skladeb) to bude asi pěkná antikřesťanská masírka, že? Můžeš trochu více probrat texty a kdo je jejich autorem? Co říkáš na music takových kapel jako jsou IMMOLATION, VITAL REAMINS? myslím, že od nich nemáte daleko.

Maddog: Obsah textů je psán Matem Sickem, struktura hudby je částečně dílem každého člena kapely. Útočíme na každého, kdo je proti nám a proti tomu, co představujeme? Stejně jako zmiňované kapely ? akceptujeme jak je samotné, tak to, co udělali pro metalovou scénu.

Můj favorit na desce je skladba ?666 Stab Wound?. Můžeš mi říct něco víc o téhle skladbě, jak vznikala a náplň textu, díky! A jaká skladba je tobě nejbližší srdci na ?Unholy Hate Gore??

Maddog: Mat Sicko napsal tu píseň pro svou ex-přítelkyni. Namísto, aby si vybil svůj vztek fyzickým násilím a vraždou, tak napsal píseň, ve které vyvrátil ze sebe všechno, co by jí chtěl udělat. Lepší než skončit v base? Rozsekat tu děvku na 666 částí bratře. Jsem si jistý, že tam venku je spousta chlapů, kteří si v té písni najdou to své. Šukání starých kurvících se přítelkyň. Zavři kurva hubu děvko a jen nám vykuř ptáky?

Na Cd se vyskytují zajímavá intra o Ježíšovi. Je to z nějakého filmu a viděl jsi film, který teď běží v kinech od Mela Gibsona Ježíš Kristus?

Maddog: Ne ještě jsem to neviděl, ale jestli na to půjdeme, tak pak hned několikrát podívat se, jak Ježíš dostane na prdel pořád znova?

Jo vidíš, na to bych málem zapomněl? proč se na promo CD vyskytuje jednoduší a zkrácený obal na originálním full CD, které prezentují MORBID RECORDS?

Maddog: Proč ne? Drží to věci zajímavé?

A co nějaké kapely z Baltimoru? Můžeš mi nějaké doporučit, které stojí za pozornost? Klidně pokud chceš, tak přihoď svůj aktuální Top žebříček alb?

Maddog: Dying Fetus, Misery Index brácho, top ten se pohybuje, takže ti k tomu nemůžu nic pořádně napsat. Je spousta kapel, kterým bych dal vysoká čísla. Všechny mají v sobě něco dobrého čemu rozumím a co respektuji.

Nedávno jsem četl, že v některých státech Ameriky jsou zákony o sexu, které zakazují např. orální, anální nebo některé polohy, kromě té, když je žena dole ha, ha? Několik let však tyto zákony nebyli použity. Dokážeš si představit, že bys šel do vězení jen za to, že ti ho tvoje kočka vykouřila?

Maddog: Kurva ne brácho. Všechno co k tomu můžu říct je, že ten zkurvysyn může být rád, když nepůjdu na lov lidí, jeho xicht by byl zkurveně mokrý. Jako ty obrázky holek na webových stránkách typu ?Stříkej mi na obličej?. To je to o čem mluvím.

Tak jsem konečně u konce! Doufám, že jsi se při rozhovoru nenudil a uvidíme se na evropském temném tažení Evropou? díky za rozhovor a můžeš doplnit poslední informace o DARK DISCIPLE!

Maddog: Chtěl bych jen poděkovat za rozhovor Lukasi. A obouručné rohy vzhůru pro všechny naše fandy, co nás podporují různým způsobem. Rosteme v temnotě a oni se ukrývají v denním světle. Ať zhynou slabí? Mrkněte na show která k vám míří, vy mí zkurvysynové. Zdravím vás a všichni se uvidíme jednoho dne v pekle

www.darkdisciple.com

www.morbidrecords.de


Zveřejněno: 29. 08. 2004
Přečteno:
3531 x
Autor: Lukas | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář