Nejbližší koncerty
  • 20. 08. 2022Dead Daniels - OpenAir Na Staré cestě vol.3
  • 20. 08. 202220-08-2022 CHATOVÁ OSADA LUH SUŠICE koncert můžeme naz...
  • 03. 09. 2022V priebehu Montana Metal Festu vystúpia skupiny súčasnej...
  • 03. 09. 202203-09-2022 Chatová osada LUH Sušice, 34201 areál otevř...
  • 09. 09. 2022Páteční večer ve farářově sluji s PIKODEATH - thrash de...
  • 10. 09. 202210.9.2022 S-klub Olomouc Od: 18:00h. MASSACRE-(USA),NEC...
  • 17. 09. 2022Dead Daniels (Hard Rock,N´Roll - Praha): https://deaddani...
  • 23. 09. 2022Masakrální Nóbl mejdlo číslo 39. rozezvučí staří známí úd...
INSANIA

MALEVOLENT CREATION - Warkult CD 2004 - Nuclear Blast

Mám před sebou už 11 řadovku této floridské stálice. Úctyhodný je i věk téhle bandy, které je už přes 15 let! Já sám jsem se s kapelou setkal poprvé tuším v roce 1997 na jednom koncertě a tam mě už tenkrát dostali mistrovským provedením jejich death metalu. Čas běžel dál a od té doby uběhlo už pár albumů, nedá se říct, že bych tuhle kapelu nějak zvlášť sledoval, nicméně je mi jasné, že je to jedna z těch, která ze svého stylu neuhne.

Novinka obsahuje 11 songů + jeden bonus, které vám proříznou krk, ani nebudete vědět jak (zavři oči brouku ? šmik...). Začíná to zvolna songem Dead march, ale to je jen zdání, plynule přejdeme v druhou Preemptive Strike a už jsme někde jinde. Zvuk kytar mi krapet připomíná kultovní (pro mě) Dismember a o to víc se mi to začíná líbit. Střídavě upalovací rytmus s klepačkou v rukou excelentního bubeníka je opravdu smrtící. Kytary navíc tu a tam chytají velmi pěkné melodie, které střídají brutalitu, takže na své si přijde opravdu každý. Než by song začal nudit, tak pěkně skončí a je tu další smršť, která střídá tu předchozí. Dalším dobrým artiklem, který jsem na desce objevil, jsou pěkná melodická sóla, která stejně tak jako vyhrávky střídají brutalitu. vyzdvihnul bych songy například Captured (ta začíná totálně Dismemberovsky :)), Section 8, On Grounds Of Battle a Ravaged By Conflict. Rozhodně se nedá říct že by deska nudila a je to určitě dobrý přírůstek, který by neměl chybět ve sbírce správneho deathmetalisty :) Doufám, že se k nám opět Malevolenti kouknou někdy taky na koncert. Desku uzavírá cover Jack The Ripper od australských Hobbs Angel of Death, což je thrash jak prase ovšem v podání MC zní dost inovátorsky.

Tracklist:

01. Dead March

02. Preemptive Strike

03. Supremacy Through Annihilation

04. Murder Reigns

05. Captured

06. Merciless

07. Section 8

08. On Grounds Of Battle

09. Tyranic Oppression

10. Ravaged By Conflict

11. Shock And Awe

12. Jack The Ripper (bonus)

Diskografie:

2004 - Warkult

2002 - The Will To Kill

2000 - Envenomed

2000 - Manifestation

1998 - The Fine Art Of Murder

1997 - In Cold Blood

1996 - Joe Black

1996 - Eternal

1993 - Stillborn

1992 - Retribution

1991 - The Ten Commandments

www.malevolentcreation.cjb.net

www.nuclearblastusa.com


Zveřejněno: 16. 08. 2004
Přečteno:
3286 x
Hodnocení autora:
8 / 10

Autor: Márty | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář