Nejbližší koncerty
  • 16. 04. 2024Extrémní death-thrashová kapela SPIDER KICKER'S z Řecka h...
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
INSANIA

P.O.D. (usa), special guest: The Slot (rus); 7. června 2011, Praha – Roxy

Americká alternativní rap/metalová formace P.O.D. hlásí svůj velký návrat, jehož prvním krokem bude evropské turné, které se 7. června zastaví také v Praze, kde se tato populární kapela v rámci své české premiéry představí v klubu Roxy.

Kapela vystupující pod názvem P.O.D., což je zkratka názvu „Payable on Death“, byla založena již v roce 1992 ve složení Sonny Sandoval (zpěv), Wuv Bernardo (bicí), Narcis Curie (kytara) and Traa Daniels (basa). Od počátku se zapsala jako formace produkující třaskavou a chytlavou směs rap metalu, punku, reggae a různých alternativních prvků. Nadšené ohlasy zbudili již svými prvními dvěma alby, ale definitivní průlom přišel až se třetí deskou „The Fundamentals Element sof Southtown“, které získalo platinovou desku a na přelomu tisíciletí posunulo P.O.D. mezi nejvýraznější alternativní metalové kapely tehdejší doby. Následující období se kapela vezla na obrovském celosvětovém úspěchu. Její další album „Satellite“ přineslo hity jako „Alive“ nebo „Youth of the Nation“ a bylo následně oceněno triple-platinovou deskou. V současnosti probíhají práce na zbrusu nové nahrávce, která by měla spatřit světlo světa do konce tohoto roku.

Celková bilance P.O.D. nyní čítá sedm studiových alb, několik beznadějně vyprodaných světových tour a více než 10 miliónů prodaných desek po celém světě. Po několika „oddychovějších“ letech se nyní P.O.D. vrací zpět a jejich pražský koncert bude historicky jejich prvním vystoupením v Česku.

Jako support se na turné objeví ruská formace THE SLOT.

Vstupenky na koncert P.O.D. v Praze kupujte v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticketstream za cenu 650,- Kč (+servisní poplatky). Cena vstupenky na místě bude 750,- Kč. Více informací na webu www.showinfo.cz.

Související linky:
www.myspace.com/payableondeath
www.myspace.com/theslot
www.roxy.cz
www.showinfo.cz

 


Zveřejněno: 15. 05. 2011
Přečteno:
3526 x
Autor: Hanka | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

18. 05. 2011 12:32 napsal/a Johan
Koncert P.O.D. v Praze zrušen!!!
Oficiální vyjádření agentury SHOWINFO.CZ: V pondělí tohoto týdne jsme dostali zprávu od našeho zahraničního partnera, že agentura, jež měla zaštiťovat koncertní turné kapely P.O.D. zkrachovala a že se zřejmě bude celé turné posouvat na podzim tohoto roku. Tato informace byla oficiálně potvrzena včera večer. S lítostí tedy oznamujeme, že momentálně je koncert P.O.D. v Praze (7. června) zrušený a o novém termínu se teprve začne jednat. Vstupenky budou k vrácení v místě jejich koupě.