Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
HUSMAN FEST

SOBOTA 23. dubna 2011, OSTRAVA-TANČÍRNA

Po dvou leté odmlce se 23. dubna 2011 do ostravské Tančírny vrací festival Human Coma, na který si pořádající Crystal productions připravila opravdovou lahůdku. Není jimi nikdo jiný, než legendární Švýcaři CATARACT www.myspace.com/cataract 

Tato kapela hraje totální Trash/HC/metal core, který nemůže nechat nikoho chladným. Na svém kontě mají 9 řadových alb a více než 600 koncertů s takovými jmény jako jsou Amon Amarth, Benediction, Biohazard, Born From Pain, Caliban, Cephalic Carnage, Dying Fetus, Dark Funeral, Dew-Sentenced, Earth Crisis, Entombed, God Forbid, Hatebreed, Hatesphere, Heaven Shall Burn, Machine Head, Korn, Killswitch Engage, Napalm Death, Nile, Pro Pain, Randy, Six Feet Under, Soulfly, Sick Of It All, Slayer, S.O.D., Slipknot, Stampin’ Ground, The Haunted, Type o Negative, Terror, Undying, Unearth a další. Už jenom tento výčet vás nemůže nechat na pochybách, že se jedná o špičkovou kapelu, a že bude pod podiem opravdu horko a můžeme se těšit na pořádné peklo, které rozpoutají. Musíme říct, že ostravská zastávka je v rámci ČR první, takže určitě budou chtít ukázat, co se v nich skrývá a dají nám to náležitě najevo!

Jako další, kteří rozpumpují publikum tohoto festivalu, jsou DEAF1CULT-0 (ex-DEAF99) Již klasická kapela ostravského hardcore, která je jasným příkladem toho, jak se zvuk dokáže v průběhu let vyvíjet. Po změnách v názvu, kdy byli nuceni opustit již zažitý název DEAF 99 si zvolili název podle jejich poslední desky. Jejich zvuk je však stále přímočarý tak, jak ho všichni znáte a jako vždy lze očekávat kvalitní show, které vás bude kopat do zadku a nenechá vás na pochybách, kdo že to vlastně hrát umí. Prostě HC bordel Ostrava!
www.bandzone.cz/deaf991

Neméně kvalitní kapelou bude východočeský SHATTERhrající svižný metalcore. Shatter se na české scéně již pomalu ustálili a svým zvukem jasně ukazují, že mají lidem co nabídnout. Energická hudba a živelná show dokáže k pohybu dokopat každého, kdo se alespoň trochu zaposlouchá. V současnosti objíždějí se Streetmachine republiku a tlačí do lidem do hlavy jejich kvalitní produkci. Ostrava se tedy má taky na co těšit!
www.bandzone.cz/shatter

Pardubičtí STREETMACHINE hrající již od roku 1995 nám tento večer předvedou řízný hardcore klasického střihu. Na svém kontě má kromě dlouhé řady koncertů také několik alb a 1. dubna vydávají desku novou, se kterou se valí i na Ostravu. Můžete očekávat velmi kvalitní show a Streetmachine určitě ukážou, že patří k tomu nejlepšímu, co česká HC scéna má.
www.bandzone.cz/streetmachine

Jako první tento večer vystoupí ostravská ENNOIA. Vzhledem k tomu, že kapela funguje teprve 4 roky je nutné říct, že mají opravdu co nabídnout. Jejich metalcore rozhodně nepostrádá kvalitu a zcela jistě nás příjemně naladí na celý divoký večer.
www.bandzone.cz/ennoia

Vstupné na celou akci je 200 korun v předprodeji a 250,- korun na místě. Předprodejní místa  a další informace o koncertě, včetně tomboly najdete na www.myspace.com/humacomafest  a na oficiální FB události http://www.facebook.com/event.php?eid=201860156508951

 


Zveřejněno: 03. 04. 2011
Přečteno:
3350 x
Autor: Hanka | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář