Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

Nadchází podzim a tedy i doba, kdy MetalGate dává všem českým a slovenským metalovým kapelám možnost ukázat svůj potenciál a přijít si přitom na zajímavé a hodnotné ceny; zkrátka zahrát si a třeba i zvítězit. Druhý ročník metalového klání napříč styly je

Nejmarkantnějším rozdílem oproti úvodnímu ročníku je rozdělení soutěže na část registrační a samotná soutěžní kola. 10.10.2010 započal na webu MetalGate Massacre nábor soutěžních kapel, který bude pokračovat až do 12.12.2010. Následně pak přes vánoce proběhne výběr do všech základních kol, a vybráno tak bude celkem 16 ze všech přihlášených kapel. Až se tedy sejdeme 27.1.2011 na prvním základním kole, ostrém startu soutěžní části, bude již jasno, na koho a kdy přijde řada, aby předvedl, co umí.

Základních kol tedy bude méně, celkem čtyři, z nichž to poslední se uskuteční 10.3.2011. Následující měsíce duben a květen obsadí dva semifinálové večery a velké finále, jenž oproti minulému ročníku proběhnou v sobotu, nikoliv ve čtvrtek, aby měly postoupivší kapely šanci pořádně zmobilizovat svoji základnu fanoušků. Veškerá základní kola budou naopak probíhat opět ve čtvrtek.

Svou roli sehraje stejně jako v minulém ročníku porota ve složení: Michal Husák (hudební publicista a moderátor pořadu Madhouse na TV Óčko), Filip Robovski (baskytarista kapely Kryptor), Standa Rubáš (moderátor pořadu Hard n’ Heavy na Rádiu Beat), David Třeška (hudební publicista) a Jiří Urban (kytarista kapely Arakain). Na této pětici bude jednak výběr soutěžících do základních kol a jednak hodnocení semifinalistů a finalistů v ostré části soutěže.

A o co se vlastně hraje? O řadu zajímavých cen – vydání alba u MetalGate Records, vystoupení na letním MetalGate Czech Death Fest OpenAir, natočení klipu u Leviathan Music, slevu na nahrávání ve Studiu Kocis, hodnotné ceny od Music City a Red Raven a další. Zkrátka není toho málo a lze si přijít na opravdu hodnotné benefity.

Tedy, kapely registrujte se, máte ještě přes měsíc čas; fanoušci připravte se podpořit své favority, v lednu startujeme na ostro!

Více informací o akci naleznete na www.metalgate.cz
nebo kontaktujte produkci – Zdislavu Brtnickou na telefonním čísle 602 526 025,
e-mailem na z.brtnicka@mmcpraha.cz

 


Zveřejněno: 12. 11. 2010
Přečteno:
3453 x
Autor: Hanka | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář