Nejbližší koncerty
  • 16. 04. 2024Extrémní death-thrashová kapela SPIDER KICKER'S z Řecka h...
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

PRO-PAIN, MY CITY BURNING, RESISTANCE + zahraniční host 5 zastávek na začátku listopadu

Neústupnost, tvrdohlavost, síla parního válce………..to jsou američtí Pro-Pain, kteří se opět vrací do ČR na několikadenní turné, které zasáhne pět českých měst a to Krnov, Havlíčkův Brod, Kadaň, Brno a Lomnici nad Popelkou. Již v Dubnu 2010 se Pro-Pain představili společně se Sepulturou na velmi úspěšném festivalovém turné po ČR v Písku, Brně a Praze. Pro-Pain vydali nové aktuální album ´Absolute Power´, které v Evropě vyšlo před několika týdny. Pro-Pain jsou již téměř 20 let skálopevným pojmem na světové rockové scéně. Pro-Pain nikdy neodpočívají a rozdávají radost a energii svým fanouškům po celém světě. Hudební novináři označují Pro-Pain za druhou nejhlasitější kapelu na světě po Motorhead. Věrné zástupy fanoušků v ČR vždy vítali Pro-Pain s otevřenou náručí a vraceli jim energii, kterou načerpali z kapely na její předcházejících koncertech.

Tvrdá, agresivní, ale jinak hudební tvorba se sociálním či společenským podtextem, to je tvorba Pro-Pain. Již svým prvním albem ´The Full Taste of Freedom´(1992) se Pro-Pain rázem proslavili jako čelní představitelé americké rockové scény. Okamžitě si získali fanoušky po celém světě a pravidelně vyprodávali svá koncertní vystoupení. Skupina Pro-Pain byla založena v New Yorku baskytaristou Gary Meskilem (ex-Crumbsuckers). Již od začatku se Pro-Pain stali miláčkem rockových médií jako např. MTV Headbangers Ball, Rock Hard, Hard Rock Radio atd. Pro-Pain za svou kariéru prodali více než 1.000.000 alb po celém světě.

Aktuální album ´Absolute power´ je již 12 plnohodnotným albem v historii Pro-Pain. A aby toho nebylo málo, jedná se o zatím nejpropracovanější album Pro-Pain. Opět na něm naleznete tradiční  Pro-Pain sound v kombinaci s neotřelými nápady, které dávají tvorbě Pro-Pain další dimenzi a umožňují kapele další tvůrčí vývoj. Netřeba mít strach o to, že by se Pro-Pain zaprodali svým ideálům. To spíše očekávejte, že se budete bavit a sem tam se i podivíte, kde na to tihle američtí bombarďáci přišli !

Přijďte opět podpořit Pro-Pain na jejich koncertech, pobavit se a možná si s nimi přiťuknout na baru ! Pro-Pain se na Vás těší !

Jako hosté se na celém evropském turné Pro-Pain představí holandská HC trash metalová formace My City Burning a belgičtí ukrutní metalisti Resistance.

Holandská HC trash metalová formace My City Burning je v západní Evropě zavedeným pojmem. Jejich tvorba navazuje na odkaz Agnostic Front a jim podobných HC veteránů. Společná turné s Machine Head, Hatebreed, Pro-Pain nebo Raging Speedhorn. My City Burning se již v ČR s úspěchem představili v Květnu 2010 společně s japonskými Palm v Teplicích a Strakonicích. My City Burning vydali debutové album ´Lone Wolves´ v Září 2010 u vydavatelství I Stream Records. Album bylo nahráno v prosinci minulého roku, o produkci se postaral Kristian ´Kohle´ Kohlmannslehner (A Traitor Like Judas, Crematory, Final Prayer).

Belgická extrémně metalová formace Resistance se s ničím nepáře a servíruje opravdu ukrutný mix Death, Trash a HC. Bubeník ukazuje, že na bicí opravdu umí, proto je tvorba Resistance lahůdkou pro milovníky technických metalových kapel. V roce 2006 Resistance vydali debutové album ´Trauma´ a objeli téměř celou Evropu. V roce 2008 Resistance přitvrdili a v jejich tvorbě se objevili mnohem ostřejší kytarové riffy v kombinaci s výraznými melodiemi a technickými bicími. Tvorba Resistance by se dala přirovnat ke kapelám typu Kataklysm, All Shall Perish, Machine head, Heaven Shall Burn nebo Meshuggah. Druhé album ´2 Sides of A Modern World´vyšla v roce 2008 a produkoval ho Xavier Carion (Channel zero) a Jacob Hansen. Resistance ve stejném roce vyjeli na turné se Sepultura a po té s All Shall Perish. V Září 2008 skupina zmizela v nahrávacím studiu Jonathan studious a společně s producentem Xavierem Carionem nahráli třetí album ´Lords of Torment´. Album zmixoval a dokončil J-F Dagenais ( Kataklysm, Despised icon ) v anadském Montrealu. V roce 2010 Resistance podepsali smlouvu s vydavatelstvím GSR Music a album vyšlo 26.2.2010. V lednu/Únoru 2010 Resistance absolvovali evropské turné s 19 zastávkami společně s Kataklysm, Belphegor a Darkest Hour, které zasáhlo i Zlín.


PRO-PAIN (USA / NEW YORK -  HC Metal)
www.pro-pain.com
MY CITY BURNING (NL – HC Trash)
www.myspace.com/mycityburning
RESISTANCE (B - Death Trash Core)
www.myspace.com/resistance666 

ÚT 2.11.2010 CZ / KRNOV / MC KOFOLA
PÁ 5.11.2010 CZ / HAVLÍČKŮV BROD / EFFECT
SO 6.11.2010 CZ / KADAŇ KZ ORFEUM
NE 7.11.2010 CZ / BRNO / MELODKA
PO 8.11.2010 CZ / LOMNICE NAD POPELKOU / AION CLUB

Více informací :
www.mafomusic.eu

 


Zveřejněno: 24. 09. 2010
Přečteno:
3371 x
Autor: Hanka | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář